Рецепт Крученики волинські фото

Крученики волинські
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Морква , Цибуля
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У західній Україні вміють готувати дуже смачне м'ясне блюдо з капустою, іменується воно - кручениками. Пропоную вам спробувати! крученики - самодостатня страва не потребує додаткового гарніру.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування кручеників волинських. Традиційна українська страва подається до столу гарячим, до речі, частенько без додаткового гарніру. Але якщо все ж зважитеся готувати гарнір, рекомендую картопляне пюре. Хай щастить!

  • Свинина - 400 грам (вирізка)
  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Морква - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Розсіл огірковий - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 150 грам
крученики волинські - фото крок 1
Всі овочі промиваємо. Шаткуємо капусту.
крученики волинські - фото крок 2
Подрібнюємо цибулю і моркву. Обсмажуємо їх на маслі до м'якості.
крученики волинські - фото крок 3
Солимо до смаку і кладемо капусту. Перемішуємо
крученики волинські - фото крок 4
Вливаємо огірковий розсіл. Тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин, періодично помішуючи.
крученики волинські - фото крок 5
Свинячу вирізку нарізаємо порційними шматочками. Кожен шматок відбиваємо і присипаємо по обидва боки сіллю і перцем.
крученики волинські - фото крок 6
На кожен шматок м'яса кладемо по 2 ç.l. Овочевої начинки.
крученики волинські - фото крок 7
Звертаємо м'ясні рулетики. Надійно закріплюємо лляної ниткою.
крученики волинські - фото крок 8
Обсмажуємо крученики в олії з обох боків до золотистої скоринки.
крученики волинські - фото крок 9
Акуратно видаляємо нитки. Заливаємо крученики сметаною і половиною склянки води. Тушкуємо під кришкою 30 хвилин, вогонь мінімальний.
крученики волинські - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти