Рецепт «кросівки» в домашніх умовах фото

«кросівки» в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Горіхи , Вершкове масло , Арахіс , Згущене молоко
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Приготувати цей смачний солодкий батончик в домашніх умовах цілком реально. Sladkoezhki, які люблять готувати різні ласощі власноруч, можуть скористатися цим рецептом. Буде смачно!

Опис приготування:

Якщо ви ласун і любите готувати, ви неодмінно повинні спробувати самі приготувати смачний солодкий батончик за принципом популярного"Сникерса" . Приготувати його не так і складно, але процес щодо довгий. У цьому рецепті докладно розказано і показано, як приготувати"Снікерс" в домашніх умовах. Звичайно ж, він буде відрізнятися від фабричного, але, я думаю, тільки в кращу сторону.

  • Шоколад - 300 грам
  • Мед - 130 грам
  • Цукор - 585 грам(400 - для нуга, 185 - для карамелі)
  • Яєчні білки - 2 штуки
  • Вершкове масло - 75 грам (для карамелі)
  • Молоко згущене - 150 грам (для карамелі)
  • Кукурудзяний сироп - 155 грам (для карамелі)
  • Арахіс - 175 грам (смажений)
  • Вода - 50 мілілітрів
& Quot; Снікерс
Розтопити на водяній бані половину шоколаду і вилити його в форму, застелену пергаментом. Розрівнюємо пласт лопаткою і ставимо в морозилку.
& Quot; Снікерс
Тепер будемо варити нугу. Викладаємо в сотейник мед і 400 грам цукру, додаємо воду і на середньому вогні варимо до температури 135 градусів, тобто хвилин 10-12 після закипання.
& Quot; Снікерс
Збиваємо яєчні білки до піків і тонкою цівкою вливаємо до них киплячий сироп, не припиняючи збивати. Маса повинна збільшитися рази в 3 і стати тягучою. На це піде близько 15 хвилин.
& Quot; Снікерс
Викладаємо остигнула нугу на застиглий шоколадний шар і розрівнюємо. Відправляємо в холодильник приблизно на годину.
& Quot; Снікерс
У сотейник викладаємо всі інгредієнти для карамелі і на середньому вогні варимо до 120 градусів. Весь час помішувати! !!!
& Quot; Снікерс
Обсмажений арахіс додаємо в карамель і розмішуємо.
& Quot; Снікерс
Викладаємо трохи остигнула карамель з горіхами на застиглий шар нуги, разравниваем. Відправляємо в холодильник для застигання.
& Quot; Снікерс
І останній крок: заливаємо всі верстви розтопленим залишилися шоколадом. І ставимо в холодильник.
& Quot; Снікерс
Остиглий пласт нарізаємо на порційні батончики.

Схожі рецепти