Рецепт «кросівки» в домашніх умовах фото

«кросівки» в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Яйця, Горіхи, Вершкове масло, Арахіс, Згущене молоко
Дієтичне харчування, Роздільне харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Десерти, Цукерки

Приготувати цей смачний солодкий батончик в домашніх умовах цілком реально. Sladkoezhki, які люблять готувати різні ласощі власноруч, можуть скористатися цим рецептом. Буде смачно!

Якщо ви ласун і любите готувати, ви неодмінно повинні спробувати самі приготувати смачний солодкий батончик за принципом популярного "сникерса" . Приготувати його не так і складно, але процес щодо довгий. У цьому рецепті докладно розказано і показано, як приготувати "снікерс" в домашніх умовах. Звичайно ж, він буде відрізнятися від фабричного, але, я думаю, тільки в кращу сторону.

  • Шоколад - 300 грам
  • Мед - 130 грам
  • Цукор - 585 грам(400 - для нуга, 185 - для карамелі)
  • Яєчні білки - 2 штуки
  • Вершкове масло - 75 грам (для карамелі)
  • Молоко згущене - 150 грам (для карамелі)
  • Кукурудзяний сироп - 155 грам (для карамелі)
  • Арахіс - 175 грам (смажений)
  • Вода - 50 мілілітрів
Тепер будемо варити нугу. Викладаємо в сотейник мед і 400 грам цукру, додаємо воду і на середньому вогні варимо до температури 135 градусів, тобто хвилин 10-12 після закипання.
Викладаємо остигнула нугу на застиглий шоколадний шар і розрівнюємо. Відправляємо в холодильник приблизно на годину.
Обсмажений арахіс додаємо в карамель і розмішуємо.
І останній крок: заливаємо всі верстви розтопленим залишилися шоколадом. І ставимо в холодильник.

Схожі рецепти