Кролик з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Побутова техніка вже займає вагоме місце на кухні сучасних господинь. Змішувач, чайник, мікрохвильовка і, куди ж без мультиварки, яка значно економить час і зусилля жінкам на кухні.
Завдяки мультиварці не потрібно стояти годинами біля плити і переживати, щоб щось не підгоріло. Для того, щоб готувати смачно і дотримуватися здорового харчування, необхідно тільки закласти продукти, вибрати потрібну програму. Я розповім, як приготувати кролика в мультиварці. Подавайте з гарніром на вибір - Мал, картопля або домашня локшина.
- Кролик - 2 кілограма
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 250 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1
Розділіть кролика на частини. Очистіть овочі, цибулю наріжте дрібно, а морква - крупно.
2
У мультиварку покладіть м'ясо кролика і включіть на 40 хвилин режим "запікання" . За цей час кілька разів перевертайте м'ясо.
3
Тим часом обсмажте на сковороді спочатку цибулю до золотистого кольору, потім морква.
4
На запечені шматки кролика викладіть овочі, додайте спеції, трави, сіль і перець. Сметану розведіть водою і залийте м'ясо.
5
Встановіть режим "гасіння" з 1 час, для 5-10 хвилин до готовності додайте подрібнений часник. Смачного!