Рецепт Кролик в сметані з картоплею фото

Кролик в сметані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Картопля, Кролик
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Кролик в сметані з картоплею може стати казковим буденним вечерею або чудовим святковим блюдом. М'ясо кролика - ніжне, дієтичне, просто готується. Картопля - традиційний гарнір. Вперед!

Як приготувати кролика в сметані з картоплею?

1. Тушку кролика обробити і промийте. Вкладіть в каструлю, додайте ложку солі і залийте холодною водою, щоб покрила шматочки. Залиште на 15 хвилин.

2. Морквину почистіть і наріжте кільцями. Цибулю і часник почистіть і натріть на тертці або дуже дрібно наріжте.

3. Шматочки кролика витягніть з води і добре просушіть. Приправити сіллю і obvalâjte в муках.

4. У сковороді на середньому вогні на олії (2 ст. Ложки, не вказано в інгредієнтах) обсмажте шматочки до золотисто-коричневого кольору (по 7 хвилин з кожного боку).

5. Потім треба зварити бульйон. У велику каструлю влийте 3 склянки води і доведіть до кипіння. Додайте масло рослинне, соєвий соус, сіль, перець, трохи петрушки, кропу, чебрець.

6. У киплячий бульйон з сковороди перекладіть шматки кролика. А на маслі в тій же сковороді злегка обсмажити цибулю і часник. Додайте в сковороду стакан води, перемішайте і все разом вилийте до кролику.

7. Туди ж відправте морква. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом години на середньо-слабкому вогні. У процесі готування з каструлю в миску влийте 4-5 ст. Ложок бульйону, розведіть в ньому сметану і вилийте в каструлю. Так само поступите з борошном.

8. Kartoshku чистий, наріжте шматочками і поставте варити як зазвичай.

9. Готового кролика подавайте з картоплею, присипавши свіжою подрібненою зеленню.

Кролик в сметані з картоплею готовий!

Смачного!


  • Кролик - 1 штука (близько кілограма)
  • Морквина - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 1 штука (маленька)
  • Часник - 3 зубчики
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 150-200 грам
  • Вода - 4 склянки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - - За смаком
  • Петрушка - - За смаком
  • Чебрець сушений - 1 Ст. Ложка
  • Картопля - 2 кілограма
Як приготувати кролика в сметані з картоплею?

1. Тушку кролика обробити і промийте. Вкладіть в каструлю, додайте ложку солі і залийте холодною водою, щоб покрила шматочки. Залиште на 15 хвилин.

2. Морквину почистіть і наріжте кільцями. Цибулю і часник почистіть і натріть на тертці або дуже дрібно наріжте.

3. Шматочки кролика витягніть з води і добре просушіть. Приправити сіллю і obvalâjte в муках.

4. У сковороді на середньому вогні на олії (2 ст. Ложки, не вказано в інгредієнтах) обсмажте шматочки до золотисто-коричневого кольору (по 7 хвилин з кожного боку).

5. Потім треба зварити бульйон. У велику каструлю влийте 3 склянки води і доведіть до кипіння. Додайте масло рослинне, соєвий соус, сіль, перець, трохи петрушки, кропу, чебрець.

6. У киплячий бульйон з сковороди перекладіть шматки кролика. А на маслі в тій же сковороді злегка обсмажити цибулю і часник. Додайте в сковороду стакан води, перемішайте і все разом вилийте до кролику.

7. Туди ж відправте морква. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом години на середньо-слабкому вогні. У процесі готування з каструлю в миску влийте 4-5 ст. Ложок бульйону, розведіть в ньому сметану і вилийте в каструлю. Так само поступите з борошном.

8. Kartoshku чистий, наріжте шматочками і поставте варити як зазвичай.

9. Готового кролика подавайте з картоплею, присипавши свіжою подрібненою зеленню.

Кролик в сметані з картоплею готовий!

Смачного!

Схожі рецепти