Кролик в сметані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кролик в сметані з картоплею може стати казковим буденним вечерею або чудовим святковим блюдом. М'ясо кролика - ніжне, дієтичне, просто готується. Картопля - традиційний гарнір. Вперед!
Як приготувати кролика в сметані з картоплею?
1. Тушку кролика обробити і промийте. Вкладіть в каструлю, додайте ложку солі і залийте холодною водою, щоб покрила шматочки. Залиште на 15 хвилин.
2. Морквину почистіть і наріжте кільцями. Цибулю і часник почистіть і натріть на тертці або дуже дрібно наріжте.
3. Шматочки кролика витягніть з води і добре просушіть. Приправити сіллю і obvalâjte в муках.
4. У сковороді на середньому вогні на олії (2 ст. Ложки, не вказано в інгредієнтах) обсмажте шматочки до золотисто-коричневого кольору (по 7 хвилин з кожного боку).
5. Потім треба зварити бульйон. У велику каструлю влийте 3 склянки води і доведіть до кипіння. Додайте масло рослинне, соєвий соус, сіль, перець, трохи петрушки, кропу, чебрець.
6. У киплячий бульйон з сковороди перекладіть шматки кролика. А на маслі в тій же сковороді злегка обсмажити цибулю і часник. Додайте в сковороду стакан води, перемішайте і все разом вилийте до кролику.
7. Туди ж відправте морква. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом години на середньо-слабкому вогні. У процесі готування з каструлю в миску влийте 4-5 ст. Ложок бульйону, розведіть в ньому сметану і вилийте в каструлю. Так само поступите з борошном.
8. Kartoshku чистий, наріжте шматочками і поставте варити як зазвичай.
9. Готового кролика подавайте з картоплею, присипавши свіжою подрібненою зеленню.
Кролик в сметані з картоплею готовий!
Смачного!
- Кролик - 1 штука (близько кілограма)
- Морквина - 0, 5 кілограма
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Часник - 3 зубчики
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крем - 150-200 грам
- Вода - 4 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кріп - - За смаком
- Петрушка - - За смаком
- Чебрець сушений - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 2 кілограма
1. Тушку кролика обробити і промийте. Вкладіть в каструлю, додайте ложку солі і залийте холодною водою, щоб покрила шматочки. Залиште на 15 хвилин.
2. Морквину почистіть і наріжте кільцями. Цибулю і часник почистіть і натріть на тертці або дуже дрібно наріжте.
3. Шматочки кролика витягніть з води і добре просушіть. Приправити сіллю і obvalâjte в муках.
4. У сковороді на середньому вогні на олії (2 ст. Ложки, не вказано в інгредієнтах) обсмажте шматочки до золотисто-коричневого кольору (по 7 хвилин з кожного боку).
5. Потім треба зварити бульйон. У велику каструлю влийте 3 склянки води і доведіть до кипіння. Додайте масло рослинне, соєвий соус, сіль, перець, трохи петрушки, кропу, чебрець.
6. У киплячий бульйон з сковороди перекладіть шматки кролика. А на маслі в тій же сковороді злегка обсмажити цибулю і часник. Додайте в сковороду стакан води, перемішайте і все разом вилийте до кролику.
7. Туди ж відправте морква. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом години на середньо-слабкому вогні. У процесі готування з каструлю в миску влийте 4-5 ст. Ложок бульйону, розведіть в ньому сметану і вилийте в каструлю. Так само поступите з борошном.
8. Kartoshku чистий, наріжте шматочками і поставте варити як зазвичай.
9. Готового кролика подавайте з картоплею, присипавши свіжою подрібненою зеленню.
Кролик в сметані з картоплею готовий!
Смачного!