Крем-суп з індички
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати крем-суп з індички. Таке блюдо підходить і для дорослих, і для малюків. М'ясо індички вважається дієтичним. Користь такого супчика очевидна! Смачно і ситно!
Цей рецепт підходить для тих, що худнуть і всіх тих, хто сидить на дієті. Суп з індички легко засвоюється організмом. Він збалансований за складом і насичує нас корисними речовинами. Смачного!
- Грудка індички - 100 грам (або фарш)
- Картопля - 2 штуки
- Кольорова капуста - 100 грам
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 500 мілілітрів
- Зелень - 2 пучка
Я використовувала в цьому рецепті заморожений фарш, який вже був в холодильнику. Але підійде не тільки фарш, але і просто індичка (будь-яка її частина). Кидаємо фарш в воду і варимо 20 хвилин.
Далі очищаємо картоплю від шкірки. Ріжемо овоч ножем, можна досить крупно.
Далі нарізаємо таким же чином кабачок. Підійде і заморожений овоч.
Кидаємо наші порізані овочі в загальну каструлю з фаршем. Варимо 10 хвилин. Після чого додаємо цвітну капусту. Оскільки вона дуже ніжна, то варити її слід буквально 4 хвилини, не більше.
Суп відправляємо в блендер. Робимо з нього рівномірний по консистенції пюре.
Після цієї процедури суп накладаємо в гарний посуд і підігріваємо в мікрохвильовій печі. Прикрашаємо зеленню і насипаємо ароматні спеції за смаком. Виходить дуже смачно!