Рецепт Крем-суп з індички фото

Крем-суп з індички
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Індичка, Птах
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід
Супи, Крем-суп

Сьогодні я розповім, як приготувати крем-суп з індички. Таке блюдо підходить і для дорослих, і для малюків. М'ясо індички вважається дієтичним. Користь такого супчика очевидна! Смачно і ситно!

Цей рецепт підходить для тих, що худнуть і всіх тих, хто сидить на дієті. Суп з індички легко засвоюється організмом. Він збалансований за складом і насичує нас корисними речовинами. Смачного!

  • Грудка індички - 100 грам (або фарш)
  • Картопля - 2 штуки
  • Кольорова капуста - 100 грам
  • Кабачок - 0, 5 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Зелень - 2 пучка
крем-суп з індички - фото крок 1
Я використовувала в цьому рецепті заморожений фарш, який вже був в холодильнику. Але підійде не тільки фарш, але і просто індичка (будь-яка її частина). Кидаємо фарш в воду і варимо 20 хвилин.
крем-суп з індички - фото крок 2
Далі очищаємо картоплю від шкірки. Ріжемо овоч ножем, можна досить крупно.
крем-суп з індички - фото крок 3
Далі нарізаємо таким же чином кабачок. Підійде і заморожений овоч.
крем-суп з індички - фото крок 4
Кидаємо наші порізані овочі в загальну каструлю з фаршем. Варимо 10 хвилин. Після чого додаємо цвітну капусту. Оскільки вона дуже ніжна, то варити її слід буквально 4 хвилини, не більше.
крем-суп з індички - фото крок 5
Суп відправляємо в блендер. Робимо з нього рівномірний по консистенції пюре.
крем-суп з індички - фото крок 6
Після цієї процедури суп накладаємо в гарний посуд і підігріваємо в мікрохвильовій печі. Прикрашаємо зеленню і насипаємо ароматні спеції за смаком. Виходить дуже смачно!

Схожі рецепти