Рецепт Крем-суп з грибами фото

Крем-суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Гриби , Молоко , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Смачний, простий і легкий рецепт першого страви, як приготувати крем-суп з грибами. Для його приготування не використовуються вершки, а густу консистенцію йому надає розчинена у воді пшеничне борошно.

Опис приготування:

Можете використовувати будь-які гриби, в тому числі суміш: лісові, печериці, білі або інші. Подавайте гарячий суп з часниковими грінками, зеленню. Страву можна залишити на потім, але краще з'їсти відразу після приготування, так набагато смачніше. Якщо вам потрібна велика порція, то збільште кількість інгредієнтів.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Гриби - 450 грам
  • Зелена цибуля - 5 штук
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Овочевий бульйон (вода) - 1 Склянка
  • Молоко - 1 літр
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
крем-суп з грибами - фото крок 1
1. Вимийте гриби, ображати край плодоніжки і наріжте їх невеликими шматочками (залиште 1-2 штуки для прикраси). Вимийте і подрібніть зелену цибулю.
крем-суп з грибами - фото крок 2
2. Розтопіть в каструлі вершкове масло, викладіть все разом: гриби і зелена цибуля. Обсмажуйте до випаровування рідини.
крем-суп з грибами - фото крок 3
3. У склянці холодного овочевого бульйону (або води) розмішайте пшеничне борошно, влийте його до грибів, потім додайте молоко, доведіть суміш до кипіння.
крем-суп з грибами - фото крок 4
4. За допомогою погружного блендера подрібніть суп до стану пюре, додайте за смаком сіль і паприку, прогрійте ще пару хвилин.
крем-суп з грибами - фото крок 5
5. Розлийте суп по тарілках, прикрасьте свіжими грибами і зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти