Козинаки з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Я вже давно не купую козинаки, а роблю їх сама. Моїй родині дуже полюбилися козинаки з волоськими горіхами. Дуже рекомендую спробувати приготувати цей десерт. Смачно, швидко і легко!
Волоські горіхи дуже широко у нас поширені, тому господині готують з ними всілякі страви: роблять соуси, додають в випічку, використовують як паніровці для котлет. Дуже смачно виходить, якщо приготувати з волоських горіхів козинаки. Вийде смачні ласощі без консервантів, підсилювачів смаку та ароматизаторів, яке можна давати навіть дітям.
- Грецькі горіхи - 500 грам
- Мед - 200-250 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки

Горіхи очистіть і порубаєте ножем на невеликі, але відчуваються шматочки. Відправте їх присмажуватися на сковороду. Коли горіхи трохи підсмажаться, перекладіть їх в окрему ємність.

На гарячу сковороду налийте мед, додайте цукор кип'ятіть до уварювання меду (крапля, nalitaya страви, не повинна розтікатися).

Vsиpte волоські горіхи, неприривно помішуючи, щоб маса не обсмажилася.

Візьміть чисту дерев'яну дошку, змастіть маслом, викладайте горіхово-медову масу і розкачайте качалкою, надавши форму плоскої пластини (десь півтора см або 1 см).
Трохи остудіть і гострим нагрітим ножем наріжте маленькими ромбиками.
Трохи остудіть і гострим нагрітим ножем наріжте маленькими ромбиками.