Котлети з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки цим рецептом, як приготувати котлети з капусти, ви зможете урізноманітнити повсякденний раціон. Котлети дієтичні і смачні, ніхто не здогадається, з чого вони зроблені, якщо не скажете.
Ці котлети стануть відмінним рішенням проблем з харчуванням для дітей, адже нагодувати їх овочами буває дуже складно. Якщо ви не скажете, що в складі, то і здогадатися їм буде складно. Це відмінне доповнення до сніданку, також котлети можна взяти з собою для перекусу. Можна використовувати білокачанну капусту або червону.
- Капуста - 0, 5 штуки
- Картопля - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Рослинна олія - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Сіль і спеції - За смаком
1
Відваріть картоплю до готовності в шкірці, потім остудіть і очистіть від шкірки, викладіть його в миску і розімніть вилкою.
2
Капусту наріжте дуже дрібно або подрібніть за допомогою блендера. Очистіть і дрібно наріжте цибулю, часник. Імбир натріть на дрібній тертці.
3
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, обсмажте протягом 60 секунд цибулю, часник і імбир, потім викладіть капусту. Посоліть і готуйте 3-5 хвилин.
4
Перекладіть вміст сковороди до розім'ятої раніше картоплі і перемішайте.
5
Остудіть масу і відправте її в холодильник на півгодини, потім додати сіль.
6
Сформуйте невеликі котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях. Обсмажте на розпеченій сковороді і подавайте. Смачного!