Котлети з капусти і фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати котлети з капусти і фаршу за цим рецептом - виходить дуже соковите і смачне блюдо, наполовину м'ясне, наполовину овочеве. З якимось гарніром - класний обід або вечерю.
Пропоную вашій увазі рецепт приготування котлет з капусти і фаршу. Капуста додасть котлет соковитості і збагатить їх смак, ну а фарш додасть жирності і ситності - вам напевно сподобається така комбінація. Я зазвичай подаю котлети з капусти і фаршу з картопляним пюре, проте можливо непогано будуть поєднуватися і інші гарніри. Хай щастить!
- М'ясний фарш - 500 грам
- Капуста - 200-300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Капусту нашінковиваем або подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна.
2. Дрібно нарізаємо цибулю.
3. У курячий фарш вбиваємо яйце. Додаємо цибулю і капусту, яку попередньо слід трохи пом'яти руками, щоб вона дала сік. Солимо і перчимо до смаку. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Чим краще Ви вимішати фарш, тим смачніше вийдуть котлети! Готовий фарш можна на півгодини поставити в холодильник, щоб він промаринуватися. Однак, якщо у Вас немає часу, цей крок можна пропустити.
4. З отриманого фаршу змоченими водою руками формуємо котлети і обсмажуємо з обох сторін на середньому або сильному вогні, поки на поверхні не утворюється апетитна рум'яна кірочка. Потім заливаємо котлети невеликою кількістю води, зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою 40-50 хвилин.
5. Котлети готові! Смачного!