Рецепт Котлети з качиного фаршу фото

Котлети з качиного фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати котлети з качиного фаршу. Качка хороша в будь-якому вигляді, але особливо мені подобається такий варіант приготування. Тоді виходить не дуже жирно і в міру соковито.

Таке блюдо в 1960-і роки вважалося справжнім делікатесом. Його подавали в дорогих ресторанах разом з молодою картоплею, грибами і брусничним соусом. Сьогодні я постаралася відтворити "ту саму" качину котлету, яка славилася незвичайним смаком і м'якістю. Безумовно таке варто приготувати на свято!

  • Utinoe файл - 700 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Журавлина в'ялена - 100 грам
  • Вишня в'ялена - 100 грам
  • Хлібна крихта - 300 грам
  • Спеції - 1 Ст. Ложка
котлети з качиного фаршу - фото крок 1
Хорошенечко промиваємо качине філе, обрізаємо зайвий жир. Оскільки м'ясо качки і без того жирне, варто викинути надлишки жиру і прибрати шкіру.
котлети з качиного фаршу - фото крок 2
Сухофрукти і ягоди промиваємо водою. Ми залишаємо їх обсихати в друшляку. Потім викладаємо їх в м'ясорубку разом з качиним філе. Прокручуємо і перемішуємо масу.
котлети з качиного фаршу - фото крок 3
Хліб висушуємо в тостері або заздалегідь природним шляхом. Беремо кілька шматочків і перетираємо в ступці. До крихті додаємо спеції і сіль. Котлети посипаємо хлібної крихтою.
котлети з качиного фаршу - фото крок 4
Відправляємо качині котлетки в духовку на 45 хвилин. Температуру виставляємо 150 градусів. Подаємо з чимось гостреньким. Так смак буде більш вираженим. Смачного!

Схожі рецепти