Коржі на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Гаряча коржик на швидку руку зробить ваш недільний сніданок значно смачніше і різноманітніше. Продуктів - мінімум, задоволення - максимум Ділюся рецептом!
Недільного ранку ви виявили, що до сніданку не залишилося ні шматочка хліба? Не біда, я розповім вам, як приготувати коржі на швидку руку і у вас буде шикарний сніданок Такі коржі можна подавати і з сиром, і з ковбасою і з будь-яким варенням. Всі домочадці будуть задоволені! Отже, вашій увазі рецепт коржів на швидку руку з фото. Готуйте і приємного апетиту! маленький рада - складайте вже посмажені коржі в глибоку миску і накривайте їх рушником, поки не пожежа все. Так вони збережуться теплими і смачними
- Борошно - 400 грам
- Вершкове масло або маргарин - 50 грам
- Сіль дрібна - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 100 мілілітрів
Змішуємо в мисці борошно, сіль і вершкове масло. Для прискорення процесу масло можна розм'якшити.
Вливаємо воду і замішуємо тісто.
Я поділяю тісто 10-12 частин і з кожної розгортаємо тонкий корж. Розмір коржі повинен бути як розмір сковорідки, на якій ви будете смажити корж.
Нагріваємо сковорідку на середньому вогні і смажимо корж з обох сторін до рум'янцю. Я смажу їх без жиру.