Корюшка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Корюшка в мультиварці підсмажитися за 20 хвилин. Чистити не треба, думати про гарнір багато теж не треба. Ідеальна риба! Відваріть картоплю або приготуйте свіжий салат і все - обід готовий!
Мультиварка - чудовий інструмент, який замінить вам кухонну плиту, духовку і силу-силенну посуду. Не можу сказати, що страви, приготовані в мультиварці смачніше, ніж приготовані традиційним способом. Але що простіше - так це правда. Спробуйте посмажити корюшку в мультиварці у цій простому рецептом.
Як приготувати корюшку в мультиварці?
1. Корюшку промийте, просушіть на паперовому рушнику. Маленьку рибку чистити не треба, кісточки у неї м'які.
2. Яйце збийте віночком в мисці.
3. В іншій широкій мисці змішайте борошно зі спеціями для риби, перцем і сіллю.
4. У мультиварку залийте рослинне масло.
5. Корюшку обваляйте спочатку в збитому яйці, потім в борошні.
6. Викладіть корюшку в чашу мультиварки і включіть режим "жарка" з 20 хвилин. Через 10 хвилин, переверніть рибку на іншу сторону.
Корюшка в мультиварці готова! Можна ставити і режим "випічка", при жарке температура - вище.
Подавайте смажену корюшку з лимоном, вареною картоплею або овочами.
Смачного!
- Корюшка - 300 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Борошно - 3/4 склянки
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
Як приготувати корюшку в мультиварці?
1. Корюшку промийте, просушіть на паперовому рушнику. Маленьку рибку чистити не треба, кісточки у неї м'які.
2. Яйце збийте віночком в мисці.
3. В іншій широкій мисці змішайте борошно зі спеціями для риби, перцем і сіллю.
4. У мультиварку залийте рослинне масло.
5. Корюшку обваляйте спочатку в збитому яйці, потім в борошні.
6. Викладіть корюшку в чашу мультиварки і включіть режим "жарка" з 20 хвилин. Через 10 хвилин, переверніть рибку на іншу сторону.
Корюшка в мультиварці готова! Можна ставити і режим "випічка", при жарке температура - вище.
Подавайте смажену корюшку з лимоном, вареною картоплею або овочами.
Смачного!