Рецепт Корюшка в мультиварці фото

Корюшка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Корюшка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Корюшка в мультиварці підсмажитися за 20 хвилин. Чистити не треба, думати про гарнір багато теж не треба. Ідеальна риба! Відваріть картоплю або приготуйте свіжий салат і все - обід готовий!

Опис приготування:

Мультиварка - чудовий інструмент, який замінить вам кухонну плиту, духовку і силу-силенну посуду. Не можу сказати, що страви, приготовані в мультиварці смачніше, ніж приготовані традиційним способом. Але що простіше - так це правда. Спробуйте посмажити корюшку в мультиварці у цій простому рецептом.

Як приготувати корюшку в мультиварці?

1. Корюшку промийте, просушіть на паперовому рушнику. Маленьку рибку чистити не треба, кісточки у неї м'які.

2. Яйце збийте віночком в мисці.

3. В іншій широкій мисці змішайте борошно зі спеціями для риби, перцем і сіллю.

4. У мультиварку залийте рослинне масло.

5. Корюшку обваляйте спочатку в збитому яйці, потім в борошні.

6. Викладіть корюшку в чашу мультиварки і включіть режим"Жарка" з 20 хвилин. Через 10 хвилин, переверніть рибку на іншу сторону.

Корюшка в мультиварці готова! Можна ставити і режим"Випічка" , при жарке температура - вище.

Подавайте смажену корюшку з лимоном, вареною картоплею або овочами.

Смачного!

  • Корюшка - 300 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Борошно - 3/4 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
Мультиварка - чудовий інструмент, який замінить вам кухонну плиту, духовку і силу-силенну посуду. Не можу сказати, що страви, приготовані в мультиварці смачніше, ніж приготовані традиційним способом. Але що простіше - так це правда. Спробуйте посмажити корюшку в мультиварці у цій простому рецептом.

Як приготувати корюшку в мультиварці?

1. Корюшку промийте, просушіть на паперовому рушнику. Маленьку рибку чистити не треба, кісточки у неї м'які.

2. Яйце збийте віночком в мисці.

3. В іншій широкій мисці змішайте борошно зі спеціями для риби, перцем і сіллю.

4. У мультиварку залийте рослинне масло.

5. Корюшку обваляйте спочатку в збитому яйці, потім в борошні.

6. Викладіть корюшку в чашу мультиварки і включіть режим"Жарка" з 20 хвилин. Через 10 хвилин, переверніть рибку на іншу сторону.

Корюшка в мультиварці готова! Можна ставити і режим"Випічка" , при жарке температура - вище.

Подавайте смажену корюшку з лимоном, вареною картоплею або овочами.

Смачного!

Схожі рецепти