Корисні шоколадні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.
У цьому рецепті язик піде про корисні панкейк без цукру на цільнозерновий борошна. Калорійність такого десерту всього 184 кілокалорія 100 г. Дивіться, як приготувати"Корисні шоколадні панкейкі" !
Опис приготування:
Візьміть какао порошок високої якості, цей цінний продукт рекомендований при будь-яких дієтах і в будь-якому віці. Також для панкейк будемо використовувати цельнозерновую борошно, яка значно корисніше десертів, приготованих на пшеничній муці, особливо вищого сорту.
- Борошно цільнозернове - 140 грам
- Яйце - 2 штуки
- Какао (порошок) - 15 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Стевія - За смаком
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. У глибокій мисці з'єднайте цельнозерновую борошно з розпушувачем, какао і стевія (її кількість за смаком). Перемішайте.
3. Яйця розділіть на білки і жовтки. Молоко з'єднайте в жовтками, розмішайте.
4. Білки яєць збийте до стійких піків.
5. З'єднайте всі три маси: спочатку в молочну додайте борошняну, добре віночком або міксером перемішайте, щоб грудочок не було, а потім введіть білкову.
6. В самому кінці покладіть ложечку масла. Testo майже.
7. Розігрійте сковороду. Панкейкі смажать на сухій гарячій сковороді. Столовою ложкою або ополоником налийте в центр тісто, дочекайтеся поки воно стане зпузирчастий. Лопаткою переверніть на іншу сторону, 30 секунд і готово!
8. Готові панкейкі подавайте з улюбленими джемами, соусами або згущеним молоком!
9. Смачного!