Корисні шоколадні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті язик піде про корисні панкейк без цукру на цільнозерновий борошна. Калорійність такого десерту всього 184 кілокалорія 100 г. Дивіться, як приготувати "корисні шоколадні панкейкі"!
Візьміть какао порошок високої якості, цей цінний продукт рекомендований при будь-яких дієтах і в будь-якому віці. Також для панкейк будемо використовувати цельнозерновую борошно, яка значно корисніше десертів, приготованих на пшеничній муці, особливо вищого сорту.
- Борошно цільнозернове - 140 грам
- Яйце - 2 штуки
- Какао (порошок) - 15 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Стевія - За смаком
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. У глибокій мисці з'єднайте цельнозерновую борошно з розпушувачем, какао і стевія (її кількість за смаком). Перемішайте.
3. Яйця розділіть на білки і жовтки. Молоко з'єднайте в жовтками, розмішайте.
4. Білки яєць збийте до стійких піків.
5. З'єднайте всі три маси: спочатку в молочну додайте борошняну, добре віночком або міксером перемішайте, щоб грудочок не було, а потім введіть білкову.
6. В самому кінці покладіть ложечку масла. Testo майже.
7. Розігрійте сковороду. Панкейкі смажать на сухій гарячій сковороді. Столовою ложкою або ополоником налийте в центр тісто, дочекайтеся поки воно стане зпузирчастий. Лопаткою переверніть на іншу сторону, 30 секунд і готово!
8. Готові панкейкі подавайте з улюбленими джемами, соусами або згущеним молоком!
9. Смачного!