Корисні бананові панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати «Корисні бананові панкейкі». Цей десерт ідеальний для сніданку або полудня, доповніть його стаканчиком молока і будь-якими фруктовими соусами або згущеним молоком!
Щоб приготувати бананові панкейкі знадобиться стиглий солодкий банан, можна навіть перезрілий, солодше буде десерт і ніжніше пюре. При подачі поливайте медом, згущеним молоком або джемом, також згодяться сиропи. Смажать панкейкі зазвичай на сухій сковороді, виходять вони сухі і пишні. Усередині пористі, м'які і дуже смачні!
- Банан - 1 штука
- Молоко - 250 мілілітрів
- Цукор - 2 чайних ложки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Очистіть банан від шкірки, натріть на дрібній тертці, щоб вийшло пюре.
3. У глибокій посудині з'єднайте молоко, рослинна олія, яйце і цукор, міксером збийте масу.
4. Додайте бананове пюре, перемішайте ложкою.
5. Всипте просіяне борошно, розпушувач, міксером перемішайте тісто до однорідного стану.
6. Тісто для бананових панкейк готове.
7. Розігрійте антипригарним сковороду, змащувати її не потрібно, панкейкі смажать на сухій сковороді. Налийте дві ложки бананового тесту, смажте до появи бульбашок.
8. Переверніть лопаткою і обсмажте іншу сторону. Ступінь «засмаженою» регулюйте на свій смак.
9. Корисні бананові панкейкі готові.
10. Приємного!