Рецепт Консерви з риби фото

Консерви з риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Якщо у вас є претензії до якості магазинних консервів, пропоную спробувати приготувати їх самостійно у себе вдома. Справа не хитра, до того ж, дуже приємно вживати 100% хороший продукт!

Найпростіший рецепт приготування консерви з риби. Кільку можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Томатний сік при необхідності замінюється кетчупом, розведеним з водою. Готові консерви не можуть зберігається занадто довго, так що не зволікайте і скоріше насолоджуйтеся натуральним продуктом!

  • Кілька заморожена - 500 грам
  • Сік томатний - 300 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
консерви з риби - фото крок 1
Розморожуємо рибку.
консерви з риби - фото крок 2
Обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену цибулю і терту моркву. Додаємо кільку, попередньо очищену від нутрощів і голови. Також кладемо запашний перець, лаврові листи, цукор і сіль.
консерви з риби - фото крок 3
Заливаємо рибу томатним соком.
консерви з риби - фото крок 4
Засипаємо борошно, і ретельно все перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. Якщо плануєте зберігати рибу, додайте 1 ст.Л. Оцту і протушкувати ще 5 хвилин.
консерви з риби - фото крок 5
Розкладіть кільку по банках, закрийте кришками. Зберігайте закуску в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти