Консерви з риби
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є претензії до якості магазинних консервів, пропоную спробувати приготувати їх самостійно у себе вдома. Справа не хитра, до того ж, дуже приємно вживати 100% хороший продукт!
Найпростіший рецепт приготування консерви з риби. Кільку можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Томатний сік при необхідності замінюється кетчупом, розведеним з водою. Готові консерви не можуть зберігається занадто довго, так що не зволікайте і скоріше насолоджуйтеся натуральним продуктом!
- Кілька заморожена - 500 грам
- Сік томатний - 300 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Розморожуємо рибку.
Обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену цибулю і терту моркву. Додаємо кільку, попередньо очищену від нутрощів і голови. Також кладемо запашний перець, лаврові листи, цукор і сіль.
Заливаємо рибу томатним соком.
Засипаємо борошно, і ретельно все перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. Якщо плануєте зберігати рибу, додайте 1 ст.Л. Оцту і протушкувати ще 5 хвилин.
Розкладіть кільку по банках, закрийте кришками. Зберігайте закуску в холодильнику. Смачного!