Коньячна настоянка на чорній смородині
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.
Приготувати настойку можна з будь-яких ягід. Але, саме, на чорній смородині напій виходить дуже ароматний. Приготуйте такий напій на святковий стіл. Але подбати про це необхідно заздалегідь.
Опис приготування:
Замість коньяку можна використовувати горілку або спирт. Кілька ягідок можна покласти на дно підготовлених пляшок. Дуже оригінальний напій. Готуйтеся до свята заздалегідь.
- Чорна смородина - 800 грам
- Коньяк - 1 літрів
- Цукор - 200 грам
Необхідна кількість ягід чорної смородини помийте. Якщо використовуєте заморожену ягоду, то її необхідно розморозити.
Засипте ягоди цукром і залийте коньяком. Накрийте кришкою і поставте в темне місце на 2 тижні.
Через 2 тижні напій процідіть і розлийте по пляшках. Зберігайте в холоді.
Чудового настрою!