Коктейльне печиво з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Правильна закуска до алкогольних напоїв дуже важлива. Уявіть собі, якщо ви будете заїдати вино ковбасою або коньяк квашеною капустою. Смак відразу зіпсується. Тому знайомтеся з моїм рецептом!
У ньому описана покрокова інструкція про те, як приготувати коктейльне печиво з сиром. Воно ідеально підходить для пива, вина і коньяку. Діти теж полюблять таку хрустку вкусняшку. Вона легко замінить шкідливі чіпси або магазинні сухарики. Тільки приготуйтеся: закуска розлітається моментально!
- Вершкове масло - 80 грам
- Сир - 80 грам
- Борошно - 100 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
Сир натріть на крупній тертці.
В іншій мисці з'єднайте масло кімнатної температури і борошно. Перетріть масу в крихту.
В борошняну масу додайте сир і жовток, а також сіль. Замішайте тісто.
З тіста зробіть куля. Загорніть його в харчову плівку, і залиште в холодильнику на 30-40 хвилин.
Розкачайте тісто в великі коржі. Розділіть їх на сегменти.
Для прикраси зробіть в заготовках маленькі дірочки, наприклад, трубочкою.
Випікайте печиво на деку, застеленому папером, при 180 градусах в духовці протягом 10 хвилин. Готове печиво промокніть паперовим рушником від жиру. Приємною дегустації!