Коктейль зі свіжим яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Для мене це було новиною, але виявляється, досвідчені бармени вважають коктейлі з яйцями верхом майстерності! Я ось спробувала, і незважаючи на гадану дивина, вийшло смачно! Розповім і вам!
Цей оригінальний коктейль зі свіжим яйцем в домашніх умовах готується швидко і легко, його зможе приготувати навіть початківець бармен. Тим більше, що тут немає занадто складним інгредієнтів. Сік лайма, наприклад, я часто з успіхом заміняю гранатовим. У цьому коктейлі головне, щоб була кисла основа і кремове післясмак (завдяки густий піні з білка). Тому можна експериментувати, як хочете. Бажаю удачі!
- Джин - 50 грам
- Лимонний сік - 50 грам (свіжовичавлений)
- Сік лайма - 50 грам
- Содова - 50 грам
- Яйце - 1 штука (потрібен тільки білок)
- Кубики льоду - 1-2 штук
1. Джин і соки повинні бути кімнатної температури. Так що чекаємо, поки вони трохи нагріються. Білок відділимо від жовтка.
2. Змішаємо в склянці джин, сік лайма і содову. А яйце збиваємо міксером разом з лимонним соком, поки не отримаємо пишну білу піну. Чим довше збиваєте - тим краще.
3. Швидко вливаємо цю збиту суміш в коктейль, і тільки при подачі додамо лід - з ним смачніше, але з ним і піна осяде швидко. Смачного!