Рецепт Кокрок фото

Кокрок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Солодке , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт удмурскіх пиріжків з прісного тіста. Кокрокі обов'язково випікають, але ніяк не смажать. Виходять надзвичайно смачна випічка з дріжджового тіста.

Опис приготування:

Начинка для кокроков може бути абсолютно будь-яка, готують їх і з овочевою, і з фруктовою. Я пропоную приготувати кокрокі з яблуками. Якщо вдома немає дріжджів, а пиріжків дуже хочеться, тоді цей рецепт точно для вас! Буде дуже смачно!

  • Борошно - 2 склянки (обсяг склянки - 200 мл)
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки(+2-3 ст. L. В начинку)
  • Яблуко - 2-3 штук
  • Вершкове масло - 20 грам
кокрок - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кокрок - фото крок 2
У глибокій мисці з'єднайте сметану, цукор, сіль і яйце.
кокрок - фото крок 3
Перемішайте і частинами додайте борошно.
кокрок - фото крок 4
Замісити м'яке тісто. Зберіть його в кулю, накрийте і залиште відпочити на 15-20 хвилин.
кокрок - фото крок 5
Яблука очистіть, наріжте кубиками і складіть в глибоку тарілку.
кокрок - фото крок 6
Додайте цукор за смаком і нарізане кубиками масло.
кокрок - фото крок 7
Запечіть яблука в мікрохвильовій печі на максимальній потужності близько 5 хвилин. Час залежить від сорту яблук. Пару раз яблука необхідно перемішати. Таким же чином можна приготувати яблука на сковороді, загасивши до м'якості кілька хвилин.
кокрок - фото крок 8
Розділити тісто 8-12 частин, в залежності від бажаного розміру пиріжків.
кокрок - фото крок 9
Кожен шматочок розкачайте в формі кола і покладіть на один край начинку.
кокрок - фото крок 10
Накрийте начинку другою частиною тіста і защипніть краю будь-яким зручним способом.
кокрок - фото крок 11
Таким чином сформуйте все пиріжки і покладіть їх на застелений пергаментом або силіконовим килимком деко. Зробіть проколи виделкою і змастіть верх за бажанням жовтком. Випікайте при 180 градусах близько 20-25 хвилин до золотистого кольору.
кокрок - фото крок 12
Кокрокі готові.
кокрок - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти