Рецепт «княже» печиво фото

«княже» печиво
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня , Австрійська кухня , Чеська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Поповнити скарбничку з нескладними, недорогими і смачними рецептами домашньої випічки пропоную вам ось цим печивом. Дуже класний варіант до чаю для всієї родини з мінімумом турбот. Рекомендую!

Хочу показати вам, як приготувати "княже" печиво. У цьому рецепті зовсім немає яєць, але при бажанні ви можете змастити збитим жовтком печиво перед випічкою або використовувати розтоплене масло, наприклад. Тісто після замісу потрібно відправити в холодильник мінімум на 1 час, але краще години на 4 або навіть на ніч.

  • Борошно - 3/4 склянки
  • Дріжджі - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Вода - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка(+ для присипки)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
2. Розкачайте тісто на робочому столі досить тонко. Наріжте його смужками і скачайте джгутиками. Обваляйте їх з усіх боків в цукрі.

Схожі рецепти