«княже» печиво
(покроковий рецепт з фото)
Поповнити скарбничку з нескладними, недорогими і смачними рецептами домашньої випічки пропоную вам ось цим печивом. Дуже класний варіант до чаю для всієї родини з мінімумом турбот. Рекомендую!
Хочу показати вам, як приготувати "княже" печиво. У цьому рецепті зовсім немає яєць, але при бажанні ви можете змастити збитим жовтком печиво перед випічкою або використовувати розтоплене масло, наприклад. Тісто після замісу потрібно відправити в холодильник мінімум на 1 час, але краще години на 4 або навіть на ніч.
- Борошно - 3/4 склянки
- Дріжджі - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вода - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка(+ для присипки)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
2. Розкачайте тісто на робочому столі досить тонко. Наріжте його смужками і скачайте джгутиками. Обваляйте їх з усіх боків в цукрі.