Рецепт «княже» печиво фото

«княже» печиво
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня , Австрійська кухня , Чеська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 12-14
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Поповнити скарбничку з нескладними, недорогими і смачними рецептами домашньої випічки пропоную вам ось цим печивом. Дуже класний варіант до чаю для всієї родини з мінімумом турбот. Рекомендую!

Опис приготування:

Хочу показати вам, як приготувати"Княже" печиво. У цьому рецепті зовсім немає яєць, але при бажанні ви можете змастити збитим жовтком печиво перед випічкою або використовувати розтоплене масло, наприклад. Тісто після замісу потрібно відправити в холодильник мінімум на 1 час, але краще години на 4 або навіть на ніч.

  • Борошно - 3/4 склянки
  • Дріжджі - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Вода - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка(+ для присипки)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
& Quot; Княже
1. Для приготування тіста розчиніть у теплій воді дріжджі і цукор, залиште на 5 хвилин. У глибоку миску просійте борошно, додайте сіль і холодне вершкове масло. Розімніть виделкою до однорідності. Влийте опару, додайте ванільний екстракт і замісіть однорідне тісто. Загорніть його в плівку і приберіть в холодильник.
& Quot; Княже
2. Розкачайте тісто на робочому столі досить тонко. Наріжте його смужками і скачайте джгутиками. Обваляйте їх з усіх боків в цукрі.
& Quot; Княже
3. Викладіть на деко, застелене пергаментом, ось такими"підківками" і залиште хвилин на 20-30.
& Quot; Княже
4. Після відправте в розігріту до 160-170 градусів духовку і випікайте близько півгодини до рум'яності.

Приємного чаювання!

Схожі рецепти