Кистибий з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт приготування коржів з сирно-картопляною начинкою. Його можна, наприклад, взяти з собою на прогулянку або роботу. Блюдо татарське, а вже вони-то знають толк в їжі!
Як я вже казав, це дуже простий рецепт приготування кистибия з сиром. В якості начинки я використовував відварну картоплю, змішаний з бринзою. Коржі обсмажуються на сухій сковороді, відразу ж гарячі змащуються вершковим маслом, а всередину закладається начинка. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Борошно житнє - 1 Склянка
- Вода - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 75 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Картопля - 500 грам
- Бринза - 100 грам
- Паприка - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Відварюємо картоплю в мундирі в підсоленій воді. Потім картопля розминаємо, як на пюре, солимо і додаємо бринзу. Все перемішуємо.
Змішуємо житнє і пшеничне борошно, додаємо сіль і воду. Замішуємо густе тісто.
Поділяємо тісто на 6-7 рівних частин, кожну розгортаємо в коржик. Обсмажуємо на сухій сковороді з двох сторін.
Обсмажені коржі змащуємо вершковим маслом з усіх боків, на одну половину коржа кладемо начинку.
Складаємо корж навпіл.
Смачного!