Рецепт Кисіль з сливи «Ugorka» фото

Кисіль з сливи «Ugorka»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Слива
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Літні, Десерт, Полудень
Напої, Кислий

Плам"Ugorka ", з якої роблять всім відомий чорнослив, - чудовий фрукт. З неї варять варення, джеми, konfityurи. Ну і, звичайно, kompotи і мариновані. Рецептом киселю ділюся з вами.

Киселі фруктово-ягідні - відмінне завершення будь-якого обіду або вечері. А також хороший ситний полуденок з печивом, пирогом. Корисний він дітям і дорослим. З такою сливи виходить чудовий, ароматний, смачний і красивий кисіль. Готується він швидко і просто. У покроковому описі до фото все побачите детально.

  • Плам"Ugorka" - 200 грам
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок
  • Вода - 1, 2 L
  • Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
кисіль з сливи
Сливу помийте і викладіть в каструлю.
кисіль з сливи
Налийте в каструлю зі сливою воду.
кисіль з сливи
Поставте каструлю на плиту і варіть сливу 20-25 хвилин.
кисіль з сливи
Процідіть сливовий відвар і додайте цукор, перемішайте.
кисіль з сливи
В 100 мл холодної води розчиніть картопляний крохмаль.
кисіль з сливи
Сливовий відвар доведіть до кипіння і влийте розчинений у воді крохмаль. Перемішуйте 3-4 хвилини до загустіння.
кисіль з сливи
Кисіль з сливи "угорка" готовий.

Схожі рецепти