Кисіль з сливи «Ugorka»
(покроковий рецепт з фото)
Плам"Ugorka ", з якої роблять всім відомий чорнослив, - чудовий фрукт. З неї варять варення, джеми, konfityurи. Ну і, звичайно, kompotи і мариновані. Рецептом киселю ділюся з вами.
Киселі фруктово-ягідні - відмінне завершення будь-якого обіду або вечері. А також хороший ситний полуденок з печивом, пирогом. Корисний він дітям і дорослим. З такою сливи виходить чудовий, ароматний, смачний і красивий кисіль. Готується він швидко і просто. У покроковому описі до фото все побачите детально.
- Плам"Ugorka" - 200 грам
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Вода - 1, 2 L
- Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
Сливу помийте і викладіть в каструлю.
Налийте в каструлю зі сливою воду.
Поставте каструлю на плиту і варіть сливу 20-25 хвилин.
Процідіть сливовий відвар і додайте цукор, перемішайте.
В 100 мл холодної води розчиніть картопляний крохмаль.
Сливовий відвар доведіть до кипіння і влийте розчинений у воді крохмаль. Перемішуйте 3-4 хвилини до загустіння.
Кисіль з сливи "угорка" готовий.