Рецепт Кета в мультиварці фото

Кета в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжна, соковита рибка, приготована з мінімальною кількістю зусиль і брудного посуду. Дуже смачно і просто! Таке блюдо можна приготувати і на святковий стіл. Зверніть увагу на рецепт.

Опис приготування:

За цим рецептом ви цілком можете готувати стейки або філе будь-якої безкісткової риби. Також і запікати можна в духовці при 160 градусах близько 30 хвилин.

  • Кета стейк - 1 штука
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Сир тертий - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кета в мультиварці - фото крок 1
1. Стейк кети промийте та висушіть.
кета в мультиварці - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть, змастіть маслом.
кета в мультиварці - фото крок 3
3. Посипте тертим сиром. Готуйте в мультиварці в режимі"Випічка" 40 хвилин.
кета в мультиварці - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти