Кета в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжна, соковита рибка, приготована з мінімальною кількістю зусиль і брудного посуду. Дуже смачно і просто! Таке блюдо можна приготувати і на святковий стіл. Зверніть увагу на рецепт.
Опис приготування:
За цим рецептом ви цілком можете готувати стейки або філе будь-якої безкісткової риби. Також і запікати можна в духовці при 160 градусах близько 30 хвилин.
- Кета стейк - 1 штука
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сир тертий - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Стейк кети промийте та висушіть.
2. Додати сіль, поперчіть, змастіть маслом.
3. Посипте тертим сиром. Готуйте в мультиварці в режимі"Випічка" 40 хвилин.
4. Смачного!