Кефір з медом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт кефіру з медом мені був відомий ще давно: в дитинстві мені його готувала мама перед сном, щоб я краще спала. Корисно і смачно! А я вирішила рецепт удосконалити, зробивши коктейль!
Такий кефір з медом в домашніх умовах готувати одне задоволення! Я пропоную річний рецепт, освіжаючий і смачний. Але якщо ви готуєте взимку, рекомендую трохи підігріти коктейль, а також додати "зігріваючі" спеції для глінтвейну: корицю, імбир і мускат. Бажаю удачі!
- Кефір - 1 Склянка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
- Шоколадне морозиво - 100 грам
- Збиті вершки - За смаком (для прикраси)
- Шоколадний топінг - За смаком (для прикраси)
- Шоколадна крихта - За смаком (для прикраси)

1. Кефір, мідь, какао і морозиво змішаємо в блендері. Консистенція повинна бути однорідною.

2. Переливаємо отриману масу в стакани. Прикрашаємо збитими вершками і поливаємо шоколадним топінгом. Можна також трохи полити зверху медом.

3. От і все! Посипаємо крихтою і подаємо!