Кефір з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
На кефірі з цибулею можна готувати різну домашню випічку. Пропоную вашій увазі свій рецепт кефіру з цибулею - на цей раз у вигляді млинців!
Для приготування кефіру з цибулею можна використовувати і зелену цибулю, необов'язково ріпчаста. До речі, ще можна робити оладки на кефірі з цибулею. Сало я додаю, щоб було більш пікантним блюдо.
- Кефір - 375 мілілітрів
- Борошно - 125 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сало - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
Розтопити вершкове масло і остудіть. Яйця збийте вінчиком, додайте олію, сіль і цукор, все добре перемішайте.
Влийте кефір.
Додайте борошно і ретельно розмішайте тісто, по консистенції вона повинна нагадувати рідку сметану без грудок. Нехай постоїть хвилин 20.
Обсмажте сало, порізане кубиками, до золотистого кольору.
Покладіть в сковороду нарізану дрібно цибулю і обсмажте до золотистого. Викладіть обсмажену цибулю до шкварками, сіль за смаком.
Потім викладаємо на розігріту сковороду по столовій ложці сала з цибулею, наливаємо рівномірно млинець.
Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору.
Ось і готові млинці за рецептом кефіру з цибулею. Смачного!