Рецепт Кавовий семіфреддо фото

Кавовий семіфреддо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Рецепт для тих, хто дня не може прожити без кави і любить заморожені десерти. Кавовий семіфреддо - прекрасний десерт для завершення трапези. Дивіться як приготувати!

Опис приготування:

Семіфреддо можна приготувати легко. Головне - слідувати рецептом, а вже урізноманітнити ваш стіл допоможуть різні варіанти такого частування, наприклад, доповнивши фруктами або ягодами.

  • Яйце - 6 штук
  • Цукор - 100 грам
  • Вершки - 250 грам
  • Кава з цукром - 150 мілілітрів
кавовий семіфреддо - фото крок 1
1. Жовтки відокремте від білків і збийте з цукром до пишної світлої маси.
кавовий семіфреддо - фото крок 2
2. Збийте вершки, додайте в яєчну суміш, перемішуючи знизу вгору. Розділіть масу на дві частини.
кавовий семіфреддо - фото крок 3
3. Приготуйте каву з цукром і дайте охолонути.
кавовий семіфреддо - фото крок 4
4. До однієї половини вершкової суміші додайте кави, перемішайте.
кавовий семіфреддо - фото крок 5
5. Цю суміш перекладіть в миску, покриту харчовою плівкою і поставте в морозилку, мінімум на 6 годин. Другу частину суміші (без кави) теж викладіть в миску з харчовою плівкою і поставте на полицю в холодильник.
кавовий семіфреддо - фото крок 6
6. Потім суміш без кави викладіть на замерзлу суміш з кавою і знову поставте в морозилку, мінімум на 6 годин.
кавовий семіфреддо - фото крок 7
7. Прикрасьте кавовий семіфреддо на свій смак, поставте в морозилку, для а 10 хвилин до подачі на стіл дайте десерту постояти при кімнатній температурі. Смачного!

Схожі рецепти