Каша з гарбуза в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами недорогим і дуже простим рецептом каші з гарбуза в духовці. Виходить ситне, ароматне і дуже смачна страва. Навіть діти, які зазвичай ніс вернуть і від гарбуза, і від каш, - в захваті!
Такий рецепт приготування каші з гарбуза в духовці сміливо можна назвати класичним, адже так, скажімо, ще моя бабуся в дитинстві готувала! А вам я рекомендую його трохи модернізувати, додавши родзинки, Коран, чорнослив, корицю, горішки… Так чого вашій душі завгодно! в будь-якому випадку, я вам рекомендую зробити таку кашу з гарбуза в духовці в домашніх умовах!
- Пшоно - 1 Склянка
- Молоко - 3-4 склянок
- Гарбуз - 300 грам
- Мед - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
1. Пшоно ретельно промиваємо при чому в дуже гарячій воді, - щоб гіркота пішла. Ставимо на плиту молоко, і як закипить, - додамо пшоно. Варимо 10 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи.
2. Потім додамо гарбуз шматочками, і проварити ще 5-10 хвилин. Перекладаємо все це справа в горщик для духовки. Саму ж духовку прогреваем до 180 градусів.
3. Додавання масла і меду, і в добре прогрітій духовці під кришкою тримаємо півгодини.
4. Готово! Смачного!