Каша рисова
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт смачного, корисного і ситного сніданку. Пропоную приготувати кашу рисову. Швидко і просто!
Рисова каша - страва, яке безсумнівно готує кожна господиня. Кашу можна зварити молочної або на воді, солодку або несолодке, з додаванням фруктів, ягід або навіть горіхів. Одне незмінно - така каша додає сил і заряджає енергією на весь день, що особливо важливо для сніданку! Готування не відніме у вас багато сил, рекомендую настійно!
- Мал - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Вода - 2 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Рис промийте кілька разів, поки вода не стане прозорою.

Залийте крупу холодною водою і поставте каструлю на плиту.

Варіть після закипання 7-10 хвилин. Упродовж цього терміну рис повинен майже повністю ввібрати в себе всю рідину.

Додайте молоко, сіль і цукор за смаком. Перемішайте і готуйте на повільному вогні протягом 15-20 хвилин, постійно помішуючи. Якщо необхідно, в процесі можна додати ще трохи молока.

Рисова каша готова.

Розкладіть кашу в порційні тарілки і подайте з шматочком вершкового масла. Смачного!