Картопляний вулкан
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Прекрасний картопляний гарнір або самостійне блюдо! Дуже смачно, ситно, просто і оригінально. Такі"вулкани" можна порційно подати на святковий стіл як гарнір. Гості оцінять!
Опис приготування:
Оригінальна страва з картоплі можна подати як на святковий стіл, так і побалувати своїх домашніх в повсякденному трапези. Запечена цілком картопля з сирно-сирною начинкою, загорнутий в скибочку хрусткого бекону, - це дуже смачно!
- Картопля - 2 штуки
- Сир - 50 грам (тертий)
- Сир - 50 грам
- Цибуля - 12 Пучков (зелений)
- Бекон - 4 скибочки
Картоплю добре помийте загорніть у фольгу, запечіть в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
Зріжте у картоплі"попки" , щоб вона рівно стояла і ложкою видаліть середину.
Змішайте сирний і тертий сир, нарізану цибулю.
Начините картоплю отриманою начинкою.
Оберніть скибочками бекону. При необхідності закріпіть зубочистками.
Запечіть в духовці при 180 градусах близько 30 хвилин.