Картопляний суп з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт перевірений часом і власною сім'єю. Суп виходить дуже смачним і ситним. Думаю, кожен хто спробує - оцінить по достоїнству. Прекрасно підійде для обіду.
Простий і смачний суп. Обсмажте на сковороді порізані цибулю-порей, селера і моркву. Воду і бульйон доведіть до кипіння, киньте в нього картоплю, а через 10 хвилин шинку і обсмажені овочі. Варіть ще хвилин 15. Потім додайте в каструлю суміш молока і борошна, зелень, спеції і варіть ще 5 хвилин. Подавати на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
- Шинка - 150 грам
- Картопля - 3 штуки
- Паличка селери - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Порізану цибулю-порей - 0, 5 склянки
- Курячий бульйон - 2 склянки
- Вода - 2 склянки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Розмарин - 0, 25 чайних ложки
- Петрушка - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Поріжте картоплю та інші овочі.
А також шинку
Розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю-порей, селера і моркву протягом 5-7 хвилин.
Воду і курячий бульйон доведіть до кипіння, киньте в нього картоплю. Через 10 хвилин додайте шинку і обсмажені овочі. Варіть ще хвилин 15.
Молоко і борошно ретельно розмішайте, щоб не було грудок і додайте в каструлю. Туди ж відправте зелень, сіль, перець і варіть ще 5 хвилин. Подавати на стіл в гарячому вигляді.