Картопляний салат з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Картопляний салат з копченою ковбасою - надзвичайно ситне і смачне блюдо. У міру гострий, з хрустким цибулею і маринованими огірками салат.
Ароматний, ситний і смачний картопляний салат з копченою ковбасою можна подати і на святковий стіл. Він дуже симпатично виглядає. Ковбасу беріть на свій смак. Це може бути сервелат, салямі або будь-яка інша ковбаса на ваш смак.
- Картопля - 2-3 штук
- Огірок маринований - 1-2 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Кріп - 10 грам
- Ковбаса напівкопчена (копчена) - 150 грам
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
Картопля зваріть в "мундирі" . Прохолодний, очистіть, наріжте, але не дуже дрібно.
Бузковий, червоний або білий салатний цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Додайте в салат. Можна взяти звичайний ріпчаста цибуля, буде гостріше.
Напівкопчену або копчену ковбасу наріжте соломкою. Додайте в салат.
Маринований або солоний огірок наріжте також соломкою і викладіть в салатник.
Додайте гірчицю. Гостроту гірчиці вибирайте самі.
Кріп дрібно наріжте і викладіть в салат.
Заправте салат будь-яким рослинним масло і перемішайте.
Салат готовий!