Картопляний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами цікавий, вельми красивий, але при цьому дуже простий рецепт картопляного пирога в духовці. Спробуйте, вам обов'язково сподобається! Таке блюдо добре подавати, коли хочеться особливого!
Дивіться, як приготувати картопляний пиріг в духовці. Впевнена, вас він не залишить байдужими, так само, як і ваших друзів і домочадців! Рекомендую всім спробувати, так як перед таким ситним картопляним пирогом не встояли навіть мої подружки, які денно і нощно на дієтах! Усім сподобалось, так що рекомендую!
- Картопля - 1 кілограм
- Печериці - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Петрушка - За смаком

1. На рослинному маслі обсмажити нарізані гриби, потім, коли рідина виділиться і випарується, додамо подрібнену цибулю, обсмажити до рум'яності. Потім з вогню знімаємо. Додамо петрушку і спеції, перемішаємо.

2. Картошку чистим, миємо й нарізаємо тоненькими пластинками. Далі викладаємо на блюдо шар картоплі (приблизно половину), потім начинку, а потім другий шар картоплі. Зверху поливаємо залишилися розтопленим маслом і відправимо запікатися приблизно на півгодини при 180 градусів, щоб картопля зарум'янилася.

3. От і все! Приємного вам апетиту!