Картопляні сирники
(покроковий рецепт з фото)
Ви пробували сирники з картоплею? Виходить дуже смачно і ситно. Подавати картопляні сирники можна зі сметаною або грецьким йогуртом. Їх можна запікати в духовці або посмажити на сковороді.
Рецепт, як приготувати картопляні сирники, досить простий. Такі сирники чудово підійдуть на сніданок або полуденок. Головне, Не забиваєш тісто для сирників борошном, вони стануть жорсткими.
- Картопля - 270 грам (відварений в мундирах)
- Сир 9% - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка

Підготуйте необхідні продукти.

Гарячу відварну картоплю очистіть і розімніть в пюре. Додати сіль за смаком.

Сир протріть через сито або пробийте занурювальним блендером до однорідності. З'єднайте з картопляним пюре, яйцем, перемішайте.

Додайте борошно, замісіть тісто. Поставте тісто в холодильник на 15 хвилин.

Деко застеліть пергаментом для випічки, змастіть його рослинним маслом. З тіста мокрими руками сформуйте круглі коржики, викладіть їх на деко. Поставте сирники запікатися в духовку на 30 хвилин при 180 градусах. Або підсмажте сирники на сковороді з невеликою кількістю масла.

Подавайте картопляні сирники зі сметаною. Смачного!