Картопля з сосисками в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Любителям простих і недорогих страв хочу розповісти, як приготувати картоплю з сосисками в горщиках. Це завжди ситно, апетитно і зовсім нескладно (процес). Рекомендую на замітку кожної господині!
Урізноманітнити ваше щоденне меню я пропоную цим класним рецептом. Крім основних інгредієнтів, ви завжди можете додати в блюдо овочі за смаком: морква, кабачки, горошок, стручковую фасоль, кукурудзу і т.Д. Те ж стосується і спецій, які ви можете додавати, щоб зробити страву більш ароматним. Попередня обсмажування робить картопля більш ніжним і смачним, а сосиски віддають сильніше запах. Крім сметани ви можете додати також томатний соус, наприклад.
- Сосиски - 4 штуки
- Картопля - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль і спеції - За смаком
- Крем - За смаком
1. Картопля очистіть і наріжте тонкими скибочками, невеликими порціями обсмажте на сковороді з розігрітим рослинним маслом. Додати сіль за смаком, додайте за бажанням спеції.
2. На дно горщика налийте трішки води і покладіть при бажанні для аромату лавровий лист.
3. Розкладіть обсмажену картоплю по горщикам.
4. Розігрійте ще трохи олії, обсмажте в ньому нарізану кубиками цибулю і сосиски (пару хвилин на середньому вогні).
5. Викладіть їх в горщики.
6. Потім покладіть трохи сметани зверху.
7. Можна додати дрібку свіжої зелені і часнику за смаком. Накрийте кришкою і відправте горщики в духовку приблизно на годинку. Подавайте до столу блюдо гарячим.