Картопля з куркою і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати дуже смачне гаряче на обід або вечерю. З рецептом картоплі з куркою і печерицями готувати просто і швидко!
Для приготування картоплі з куркою і печерицями беремо свіжі гриби, картоплю, бажано нежирну сметану. Блюдо особисто мені більше нагадує рагу, ніж смажену картоплю. Ідеально подавати з солоним огірочками.
- Картопля - 10 штук
- Печериці - 300 грам
- Куряче філе - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 3 штуки
- Сир - 150 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Спочатку обсмажити цибулю.

Відкладіть цибулю в сторону. Ріжемо курку, картоплю, гриби, трьом сир.

Обсмажуємо курку.

На одній сковорідці смажимо гриби. Іншу розігріваємо для картоплі.

Картоплю смажимо спочатку на сильному вогні, щоб скоринка була золотиста. До грибів додаємо спеції і сметану, води півсклянки, тушкуємо до кипіння.

Як соус грибний загусне - прибираємо з вогню.

У картоплю додаємо спочатку курку, потім гриби.

Тушкуємо все разом парочку хвилин. Потім картоплю з куркою і печерицями посипаємо сиром тертим, вимикаємо вогонь і даємо постояти хвилин 5.
Можна подавати. Смачного!
Можна подавати. Смачного!