Рецепт Картопля по-китайськи фото

Картопля по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам подобаються гострі страви китайської кухні, то вам обов'язково потрібно спробувати приготувати картоплю по-китайськи. Так, так, китайці теж їдять картоплю!

Опис приготування:

Ви не знаєте як приготувати картоплю по-китайськи? Та дуже просто! Цей рецепт страви з фото допоможе вам і у вас на столі виявиться смачне і ароматне блюдо китайської кухні. Гострий перець і соєвий соус додадуть звичайної смаженої картоплі неповторний східний смак. При подачі на стіл посипте нарізаною зеленою цибулькою або зеленню. Готуйте і пробуйте!

  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гострий перець - 1-2 штук
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 0, 5 Ст. Ложки
картопля по-китайськи - фото крок 1
Готуємо необхідні нам продукти. Чистимо і моєму цибулю і картоплю. Перці моєму і, якщо ви не любите надто гострі страви, видаляємо насіння.
картопля по-китайськи - фото крок 2
Картоплю нарізаємо дрібною соломкою. Товщина соломинок приблизно 0, 5 см.
картопля по-китайськи - фото крок 3
Цибулю нарізаємо півкільцями і смажимо хвилин 2-3 на рослинній олії на сковорідці.
картопля по-китайськи - фото крок 4
Перець нарізаємо дрібними шматочками. Бажано теж соломкою. Додаємо нарізані перці і картопля на сковорідку до цибулі.
картопля по-китайськи - фото крок 5
Під час смаження картопля необхідно часто перемішувати. Хвилин через 10 після того, як почали смажити картоплю, додаємо соєвий соус або сіль. Перемішуємо і смажимо до готовності.

Схожі рецепти