Каральки
(покроковий рецепт з фото)
Каральки - смачна домашня випічка, яка багатьом знайома з дитинства. Мій перший кулінарний досвід починався саме з такого нехитрого домашнього печива. Через роки захотілося повторити.
Рецепт приготування каралек настільки простий, що з ним впорається навіть дитина. А як їх приготувати, дивіться покрокову інструкцію.
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
У ємність для збивання вбийте яйце, додайте цукор.
Збивайте яйце з цукром до пишності.
Додайте розм'якшене вершкове масло і сметану, знову збийте.
Додайте просіяне борошно, сіль і розпушувач, при бажанні можна додати ванільний цукор.
Замісити тісто, воно повинно бути м'яким і податливим. Дайте тесту "відпочити" 20-30 хвилин.
Розділити тісто 20 шматочків, з кожного скачайте джгутик і зімкніть кінці.
Покладіть каралькі на лист для випічки, випікайте при температурі 180-200 градусів протягом 30-40 хвилин.
Готовим каралькам дайте трохи охолонути.
Наливайте запашний чай і кличте всіх до столу. Приємного чаювання і душевних розмов!