Рецепт Каральки фото

Каральки
(покроковий рецепт з фото)

Литовська кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Печиво

Каральки - смачна домашня випічка, яка багатьом знайома з дитинства. Мій перший кулінарний досвід починався саме з такого нехитрого домашнього печива. Через роки захотілося повторити.

Рецепт приготування каралек настільки простий, що з ним впорається навіть дитина. А як їх приготувати, дивіться покрокову інструкцію.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - За смаком
каральки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
каральки - фото крок 2
У ємність для збивання вбийте яйце, додайте цукор.
каральки - фото крок 3
Збивайте яйце з цукром до пишності.
каральки - фото крок 4
Додайте розм'якшене вершкове масло і сметану, знову збийте.
каральки - фото крок 5
Додайте просіяне борошно, сіль і розпушувач, при бажанні можна додати ванільний цукор.
каральки - фото крок 6
Замісити тісто, воно повинно бути м'яким і податливим. Дайте тесту "відпочити" 20-30 хвилин.
каральки - фото крок 7
Розділити тісто 20 шматочків, з кожного скачайте джгутик і зімкніть кінці.
каральки - фото крок 8
Покладіть каралькі на лист для випічки, випікайте при температурі 180-200 градусів протягом 30-40 хвилин.
каральки - фото крок 9
Готовим каралькам дайте трохи охолонути.
каральки - фото крок 10
Наливайте запашний чай і кличте всіх до столу. Приємного чаювання і душевних розмов!

Схожі рецепти