Рецепт Капустяні котлети фото

Капустяні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий рецепт приготування котлет з капусти.

Опис приготування:

Тонко нарізаємо капусту соломкою. Нарізаємо всю зелень і цибулю. За допомогою терки натираємо моркву. Поперчити, посолити і вичавити руками до появи соку. Додати манку, курячі яйця, роздавлений часник. Гарненько перемішуємо.

Ліпимо досить великі котлети руками. Валяємо в борошні. Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо котлети, час від часу перевертаємо. Викладаємо котлетки в форму і заливаємо томатним соусом, який потрібно попередньо прогріти, змішати в окремому посуді. Відправляємо котлети з соусом в духовку на 15-20 хвилин.


  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 3 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки (зелений)
  • Петрушка - 1 штука
  • Яйця - 5 штук
  • Манька - 5 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Селера - 1 штука
  • Базилік - 1 штука
  • Сіль - 1 штука
  • Перець - 1 штука
Тонко нарізаємо капусту соломкою. Нарізаємо всю зелень і цибулю. За допомогою терки натираємо моркву. Поперчити, посолити і вичавити руками до появи соку. Додати манку, курячі яйця, роздавлений часник. Гарненько перемішуємо.

Ліпимо досить великі котлети руками. Валяємо в борошні. Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо котлети, час від часу перевертаємо. Викладаємо котлетки в форму і заливаємо томатним соусом, який потрібно попередньо прогріти, змішати в окремому посуді. Відправляємо котлети з соусом в духовку на 15-20 хвилин.

Схожі рецепти