Рецепт Капустяні котлети по Дюканов фото

Капустяні котлети по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні харчуватися здоровою їжею не тільки модно, але і необхідно для хороших здоров'я і фігури. Капустяні котлети корисні і не калорійні, але при цьому вони ще й смачні, що оцінять всі у вашій родині.

Опис приготування:

Якщо ви дотримуєтеся дієти, це не означає, що ваші страви повинні бути позбавленими смаку. Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт приготування капустяних котлет по Дюканов. Котлети з капусти виходять дуже ніжними і ароматними, і можу сказати, що сподобаються вони не тільки тим, хто сидить на дієті. Наше смачне овочеве блюдо підходить для другого етапу дієти Дюка - "& Круїз Quot; .

  • Капуста савойська - 300-400 грам (можна замінити на білокачанну)
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі з цільнозернового хліба - 1 Ст. Ложка
  • Пластівці вівсяні - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 15 мілілітрів
  • Імеретинський шафран - 0, 5-1 чайних ложки
капустяні котлети по Дюканов - фото крок 1
Для котлет нам необхідні ніжні листи капусти без потовщення. Тому верхні листки знімаємо.
капустяні котлети по Дюканов - фото крок 2
Вирізаємо качан, а капусту ріжемо дрібно. Кидаємо її в киплячу воду і варимо хвилин 10.
капустяні котлети по Дюканов - фото крок 3
Воду зливаємо, добре віджимаємо капусту від зайвої вологи. Готову капусту поріжемо ще ножем на більш дрібні шматочки.
капустяні котлети по Дюканов - фото крок 4
Додаємо яйце, сіль і вівсяні пластівці. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин, щоб пластівці ввібрали в себе вологу.
капустяні котлети по Дюканов - фото крок 5
Далі додаємо в фарш з капусти имеретинский шафран (він додасть котлет легкий, приємний аромат) і ліпимо невеликі котлетки.
капустяні котлети по Дюканов - фото крок 6
Тепер необхідно котлети обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на розпеченій сковороді з малою кількістю оливкової олії з обох боків до золотистої скоринки.

Схожі рецепти