Капуста з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Капуста з тушонкою - це палочка-виручалочка, якщо ви опинилися на дачі, а продукти добігають кінця. На природі це блюдо ще смачніше, його можна готувати в казані. Втім, можна готувати і вдома.
Капуста з тушонкою схожа на бігос, але готується значно швидше, так як м'ясо в баночці вже готове. Капусту з тушонкою я часто роблю влітку на дачі, коли немає свіжого м'яса. На природі таке блюдо завжди розходиться чудово. У капусту з тушонкою влітку можна додавати кабачки, помідори, зелену квасолю. Пробуйте, успіхів вам!
- Капуста - 500 грам
- Консервований - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
Моркву порізати соломкою.
Цибулю порізати.
Капусту порізати соломкою крупно.
Цибуля обсмажити на маслі, додати моркву. Обсмажити 5 хвилин. Додати капусту. Гасити 20 хвилин.
Відкрити тушонку.
Розвести томатну пасту водою.
У майже готову капусту додати тушонку, томатну пасту, сіль, спеції, зелень. Добре перемішати. Потомити ще 5 хвилин. Дати настоятися. Смачного!