Капуста одноденка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Любіть смачний салат з капусти з морквою і солодким перцем, але завжди доводиться довго чекати, поки вона промаринуется? Тоді мій рецепт для вас! Капуста виходить дуже соковитою, ароматної і смачної!
Опис приготування:
Цей рецепт унікальний не набір інгредієнтів або способом приготування, а саме способом нарізування капусти. Нарізати дуже легко таким способом, спробувавши один раз, ви подумаєте, почему не робили такого раніше! Обов'язково запам'ятайте мій рецепт, як приготувати капусту одноденку, впевнена, він вам сподобається!
- Капуста - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Капусту наріжте особливим способом - овощечисткой. Завдяки цьому нарізка виходить дуже дрібної, капуста виходить дуже соковитою і швидко маринується. Настільки дрібно не вийде нарізати ні ножем, ні за допомогою шинкування для капусти.
Перець порізати соломкою якомога тонше.
Цибуля поріжте тоненькими півкільцями.
Моркву натріть для терки для моркви по-корейськи. Можна на звичайній тертці, але так смачніше.
Змішайте всі підготовлені овочі, додайте сіль, цукор, рослинне масло і оцет.
Перемішайте капусту, занадто сильно притискати руками, як звичайну капусту, не треба. Поставте капусту в холодильник на ніч. На наступний день вже можна їсти.
Ось такий у мене вийшла капуста на наступний день. Вона злегка отмякла, але все одно залишилася хрусткою і соковитою. Аромати овочів змішалися, в результаті дуже смачно!
Смачного!