Качка, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)
У моєму рецепті представлено просто ідеальне поєднання птиці з картоплею та морквою. Ви дізнаєтеся, як приготувати качку, тушковану з овочами - ніжне м'ясо з відмінними смаковими відтінками. Пробуйте!
Для мене качка - це найсмачніша птах. І коли я її готую, то за столом збираю багато гостей. Порцій м'яса вийдуть багато. Готується страва не дуже довго. Відмінний варіант для вечері. Головне - не переїсти перед сном, тому що виходить дуже ситно.
- Качка - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Картопля - 900 грам
- Спеції - 0, 5 чайних ложки
- Повареная сіль - 5 грам
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Соус з зернистої гірчиці - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Вода - 1 Склянка
Вимийте і обробити качку. Наріжте шматочками. Повапните кожен сіллю, спеціями, гірчицею. Залиште маринувати на 20 хвилин.
Розігрійте масло в казані. Обсмажуйте шматочки качки до золотистого кольору на сильному вогні. Потім зробіть маленький вогонь і закрийте кришкою.
Моркву і ріпчасту цибулю наріжте кубиками. Закиньте їх до м'яса. Продовжуйте смажити під кришкою.
Почистіть і поріжте картоплю. Влийте воду до м'яса, туди ж додайте картоплю. Додати сіль. Доведіть до кипіння, а потім тушкуйте ще хвилин 40.
Дрібно наріжте зелену цибулю. Прикрасьте їм кожну порцію страви.