Рецепт Качка, тушкована з овочами фото

Качка, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 30 хв.

У моєму рецепті представлено просто ідеальне поєднання птиці з картоплею та морквою. Ви дізнаєтеся, як приготувати качку, тушковану з овочами - ніжне м'ясо з відмінними смаковими відтінками. Пробуйте!

Опис приготування:

Для мене качка - це найсмачніша птах. І коли я її готую, то за столом збираю багато гостей. Порцій м'яса вийдуть багато. Готується страва не дуже довго. Відмінний варіант для вечері. Головне - не переїсти перед сном, тому що виходить дуже ситно.

  • Качка - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 900 грам
  • Спеції - 0, 5 чайних ложки
  • Повареная сіль - 5 грам
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Соус з зернистої гірчиці - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Вода - 1 Склянка
качка, тушкована з овочами - фото крок 1
Вимийте і обробити качку. Наріжте шматочками. Повапните кожен сіллю, спеціями, гірчицею. Залиште маринувати на 20 хвилин.
качка, тушкована з овочами - фото крок 2
Розігрійте масло в казані. Обсмажуйте шматочки качки до золотистого кольору на сильному вогні. Потім зробіть маленький вогонь і закрийте кришкою.
качка, тушкована з овочами - фото крок 3
Моркву і ріпчасту цибулю наріжте кубиками. Закиньте їх до м'яса. Продовжуйте смажити під кришкою.
качка, тушкована з овочами - фото крок 4
Почистіть і поріжте картоплю. Влийте воду до м'яса, туди ж додайте картоплю. Додати сіль. Доведіть до кипіння, а потім тушкуйте ще хвилин 40.
качка, тушкована з овочами - фото крок 5
Дрібно наріжте зелену цибулю. Прикрасьте їм кожну порцію страви.

Схожі рецепти