Кабачкові оладки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.
У літній сезон, коли багато овочів, так і хочеться максимально наповнити ними своє щоденне меню, згодні? Я як раз хочу запропонувати дуже цікавий і зовсім нескладний варіант овочевих оладок.
Опис приготування:
Розповідаю, як приготувати кабачкові оладки легко і досить швидко. Це класичний варіант, де немає нічого зайвого. Але при бажанні ви можете додати зелень, спеції, сушені трави, а також інші овочі: морква, цибуля, часник, наприклад. Подавати млинці можна як теплими, так і холодними.
- Кабачок - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Майонез або сметана - 2 Ст. Ложки
- Сіль і розпушувач - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
1. Вимийте кабачки і натріть на тертці.
2. Яйця збийте з сіллю. Додайте сметану або майонез і борошно з розпушувачем. Ретельно перемішайте.
3. Викладіть до кабачків і акуратно перемішайте до однорідності.
4. Ложкою викладайте кабачкової тісто на розігріту сковороду з маслом (можна просто пензликом трохи змастити).
5. І смажте з двох сторін до рум'яної.
6. Подавайте до столу з улюбленим соусом.
Смачного!
Смачного!