Кабачкова ікра з борошном
(покроковий рецепт з фото)
Ох, як же я люблю овочеву ікру! А особливо - кабачкову! зробив, в чому секрет смачної закуски? підготовлена борошно! Подивіться цікавий рецепт і дізнайтеся, як приготувати кабачкову ікру з борошном.
Смачна кабачкова ікра з особливим інгредієнтом дозволить вам повною мірою відчути справжній смак цього улюбленого багатьма страви. Відкрийте для себе щось нове, спробуйте приготувати ікру за цим рецептом. Читайте нижче, як приготувати кабачкову ікру з борошном.
- Кабачки - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 300 грам
- Морква - 300 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком

Приступаємо до готування, починаючи з кабачків. Знімаємо з них шкірку, ріжемо овоч на шматки середнього розміру. Потім встановлюємо м'ясорубку і прокручуємо овочі через неї до однорідної маси. Природно, при наявності блендера використовуйте його.

Закінчивши з кабачками, приступаємо до цибулі. Як завжди очищаємо його і ріжемо на зручні для вас за розміром шматочки. Після цього цибулю необхідно обсмажити на сковорідці до золотистого кольору.

Тепер готуємо для наших кабачків морква. Гарненько промиваємо її під водою, зчищають верхній шар і трьом овоч на крупній тертці. Закидаємо її на розігріту з маслом сковорідку і злегка смажимо протягом 5 хвилин, поки не почне віддавати сік і не стане золотистою.

Готуємо основну овочеву суміш. Після того як кабачки протушкувати 40 хвилин, додаємо до них обсмажену моркву і цибулю. Ретельно змішуємо всі, додаємо томатну пасту. Все це необхідно гасити на слабкому вогні. Як тільки додали заправку і пасту, залишається протушкувати все 20 хвилин. Всього кабачки гасяться 1 час.

Тепер наші кабачки протушкувати і необхідно все перемішати за допомогою блендера. Ви можете помітити, що ікра вже має звичний помаранчевий відтінок, але це не все. На цьому етапі солимо її і ставимо назад на маленький вогонь.

І ось тепер додаємо наш секретний інгредієнт - борошно. Візьміть ложку борошна, доведіть її на сухій сковороді до коричневого кольору. Часто помішуйте борошно, щоб та не згоріла. Готове борошно висипте в нашу ікру - вона додасть особливий присмак.

Після цього вам залишається лише гарненько перемішати ікру і прокип'ятити її ще 5-10 хвилин. Борошно повністю розчиниться, так що не турбуйтеся про грудочках. Блюдо готово, смачного!