Рецепт Кабачкова ікра з борошном фото

Кабачкова ікра з борошном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Кабачок
Пісні страви
На полуденок
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 9 хв.

Ох, як же я люблю овочеву ікру! А особливо - кабачкову! зробив, в чому секрет смачної закуски? підготовлена ​​борошно! Подивіться цікавий рецепт і дізнайтеся, як приготувати кабачкову ікру з борошном.

Опис приготування:

Смачна кабачкова ікра з особливим інгредієнтом дозволить вам повною мірою відчути справжній смак цього улюбленого багатьма страви. Відкрийте для себе щось нове, спробуйте приготувати ікру за цим рецептом. Читайте нижче, як приготувати кабачкову ікру з борошном.

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 300 грам
  • Морква - 300 грам
  • Томатна паста - 100 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
кабачкова ікра з борошном - фото крок 1
Приступаємо до готування, починаючи з кабачків. Знімаємо з них шкірку, ріжемо овоч на шматки середнього розміру. Потім встановлюємо м'ясорубку і прокручуємо овочі через неї до однорідної маси. Природно, при наявності блендера використовуйте його.
кабачкова ікра з борошном - фото крок 2
Закінчивши з кабачками, приступаємо до цибулі. Як завжди очищаємо його і ріжемо на зручні для вас за розміром шматочки. Після цього цибулю необхідно обсмажити на сковорідці до золотистого кольору.
кабачкова ікра з борошном - фото крок 3
Тепер готуємо для наших кабачків морква. Гарненько промиваємо її під водою, зчищають верхній шар і трьом овоч на крупній тертці. Закидаємо її на розігріту з маслом сковорідку і злегка смажимо протягом 5 хвилин, поки не почне віддавати сік і не стане золотистою.
кабачкова ікра з борошном - фото крок 4
Готуємо основну овочеву суміш. Після того як кабачки протушкувати 40 хвилин, додаємо до них обсмажену моркву і цибулю. Ретельно змішуємо всі, додаємо томатну пасту. Все це необхідно гасити на слабкому вогні. Як тільки додали заправку і пасту, залишається протушкувати все 20 хвилин. Всього кабачки гасяться 1 час.
кабачкова ікра з борошном - фото крок 5
Тепер наші кабачки протушкувати і необхідно все перемішати за допомогою блендера. Ви можете помітити, що ікра вже має звичний помаранчевий відтінок, але це не все. На цьому етапі солимо її і ставимо назад на маленький вогонь.
кабачкова ікра з борошном - фото крок 6
І ось тепер додаємо наш секретний інгредієнт - борошно. Візьміть ложку борошна, доведіть її на сухій сковороді до коричневого кольору. Часто помішуйте борошно, щоб та не згоріла. Готове борошно висипте в нашу ікру - вона додасть особливий присмак.
кабачкова ікра з борошном - фото крок 7
Після цього вам залишається лише гарненько перемішати ікру і прокип'ятити її ще 5-10 хвилин. Борошно повністю розчиниться, так що не турбуйтеся про грудочках. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти