Кабачкова ікра в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Я думаю, що зі мною погодиться будь-яка господиня - хлібопічка на кухні просто необхідна. І виявляється, в ній можна приготувати навіть кабачкову ікру. Мій рецепт кабачкової ікри в хлібопічці, ділюся!
Приступимо. Рецепт кабачкової ікри в хлібопічці:
1. По перше, підготуйте овочі. Помийте їх, очистіть від шкірки і лушпиння (у випадку з цибулею я часником).
2. Тепер дрібно нарубати всі овочі, нехай це будуть квадратики.
3. Приготуйте хлібопічку. Овочі доведеться іноді помішувати, тому вставте для цього лопаточку.
4. Висипати всі овочі в хлібопічку і поставте режим "випічка" в годину.
5. Не забуваємо періодично помішувати.
6. Після запікання додайте інші інгредієнти. Майонез, томатну пасту, цукор, оцет і спеції.
7. Поставте хлібопічку на режим "джем", залиште на 1 час 20 хвилин.
8. Після запікання пропустіть овочі через м'ясорубку або подрібніть в блендері, звичайно, діставши з хлібопічки.
9. Якщо ви не збираєтеся заготовлювати кабачкову ікру в хлібопічці на зиму, то не додавайте оцет. А подрібнивши ікру, поставте її на дві години на холодильник, нехай настоїться.
10. Якщо ж кабачкова ікра в хлібопічці піде у вас, як заготівля на зиму, розкладіть її по стерилізованих банках і закатати. Укутайте їх в ковдру, нехай остигають. Ікра настоїться прямо в баночки.
Бажаю вам приємного апетиту!
- Кабачки - 3 кілограма
- Майонез - 250 грам
- Томатна паста - 250 грам
- Морква - 400 грам
- Ріпчасті цибулю - 500 грам
- Часник - 10 зубчиків
- Сіль - 1-2 Ст. Ложок
- Цукор - 0, 5 склянки
- Соняшникова олія - 0, 5 склянки
- Перець чилі - 1 Чайна ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
1. По перше, підготуйте овочі. Помийте їх, очистіть від шкірки і лушпиння (у випадку з цибулею я часником).
2. Тепер дрібно нарубати всі овочі, нехай це будуть квадратики.
3. Приготуйте хлібопічку. Овочі доведеться іноді помішувати, тому вставте для цього лопаточку.
4. Висипати всі овочі в хлібопічку і поставте режим "випічка" в годину.
5. Не забуваємо періодично помішувати.
6. Після запікання додайте інші інгредієнти. Майонез, томатну пасту, цукор, оцет і спеції.
7. Поставте хлібопічку на режим "джем", залиште на 1 час 20 хвилин.
8. Після запікання пропустіть овочі через м'ясорубку або подрібніть в блендері, звичайно, діставши з хлібопічки.
9. Якщо ви не збираєтеся заготовлювати кабачкову ікру в хлібопічці на зиму, то не додавайте оцет. А подрібнивши ікру, поставте її на дві години на холодильник, нехай настоїться.
10. Якщо ж кабачкова ікра в хлібопічці піде у вас, як заготівля на зиму, розкладіть її по стерилізованих банках і закатати. Укутайте їх в ковдру, нехай остигають. Ікра настоїться прямо в баночки.
Бажаю вам приємного апетиту!