Рецепт Кабачкова ікра в хлібопічці фото

Кабачкова ікра в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я думаю, що зі мною погодиться будь-яка господиня - хлібопічка на кухні просто необхідна. І виявляється, в ній можна приготувати навіть кабачкову ікру. Мій рецепт кабачкової ікри в хлібопічці, ділюся!

Опис приготування:

Приступимо. Рецепт кабачкової ікри в хлібопічці:

1. По перше, підготуйте овочі. Помийте їх, очистіть від шкірки і лушпиння (у випадку з цибулею я часником).

2. Тепер дрібно нарубати всі овочі, нехай це будуть квадратики.

3. Приготуйте хлібопічку. Овочі доведеться іноді помішувати, тому вставте для цього лопаточку.

4. Висипати всі овочі в хлібопічку і поставте режим"Випічка" в годину.

5. Не забуваємо періодично помішувати.

6. Після запікання додайте інші інгредієнти. Майонез, томатну пасту, цукор, оцет і спеції.

7. Поставте хлібопічку на режим"Джем" , залиште на 1 час 20 хвилин.

8. Після запікання пропустіть овочі через м'ясорубку або подрібніть в блендері, звичайно, діставши з хлібопічки.

9. Якщо ви не збираєтеся заготовлювати кабачкову ікру в хлібопічці на зиму, то не додавайте оцет. А подрібнивши ікру, поставте її на дві години на холодильник, нехай настоїться.

10. Якщо ж кабачкова ікра в хлібопічці піде у вас, як заготівля на зиму, розкладіть її по стерилізованих банках і закатати. Укутайте їх в ковдру, нехай остигають. Ікра настоїться прямо в баночки.

Бажаю вам приємного апетиту!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Майонез - 250 грам
  • Томатна паста - 250 грам
  • Морква - 400 грам
  • Ріпчасті цибулю - 500 грам
  • Часник - 10 зубчиків
  • Сіль - 1-2 Ст. Ложок
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Соняшникова олія - 0, 5 склянки
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
Приступимо. Рецепт кабачкової ікри в хлібопічці:

1. По перше, підготуйте овочі. Помийте їх, очистіть від шкірки і лушпиння (у випадку з цибулею я часником).

2. Тепер дрібно нарубати всі овочі, нехай це будуть квадратики.

3. Приготуйте хлібопічку. Овочі доведеться іноді помішувати, тому вставте для цього лопаточку.

4. Висипати всі овочі в хлібопічку і поставте режим"Випічка" в годину.

5. Не забуваємо періодично помішувати.

6. Після запікання додайте інші інгредієнти. Майонез, томатну пасту, цукор, оцет і спеції.

7. Поставте хлібопічку на режим"Джем" , залиште на 1 час 20 хвилин.

8. Після запікання пропустіть овочі через м'ясорубку або подрібніть в блендері, звичайно, діставши з хлібопічки.

9. Якщо ви не збираєтеся заготовлювати кабачкову ікру в хлібопічці на зиму, то не додавайте оцет. А подрібнивши ікру, поставте її на дві години на холодильник, нехай настоїться.

10. Якщо ж кабачкова ікра в хлібопічці піде у вас, як заготівля на зиму, розкладіть її по стерилізованих банках і закатати. Укутайте їх в ковдру, нехай остигають. Ікра настоїться прямо в баночки.

Бажаю вам приємного апетиту!

Схожі рецепти