Кабачкова ікра в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкову ікру в домашніх умовах дуже просто приготувати. За смаком вона практично не відрізняється від тієї, яку можна купити в магазині.
Подрібніть всі овочі для ікри максимально дрібно. Варіть 1 час, потім додайте інші спеції, оцет і масло. Варіть ще 30 хвилин. Готову ікру розкладіть по банках і закатати ключем. Зберігайте в прохолодному місці. Хай щастить!
- Кабачок - 3 кілограма
- Помідор - 400 грам (або 200 грамів томатної пасти)
- Цибуля - 500 грам
- Перець болгарський - 200 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет столовий 9% - 2-3 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Масло рослинне без запаху - 0, 5 склянки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2-4 зубчиків
Підготуємо продукти для ікри.
Максимально подрібніть кабачки.
Поріжте помідор, болгарський перець і цибулю зручними шматочками для блендера.
Подрібніть.
Влийте помідорні масу в кабачкову. Перемішайте.
Варіть 1 годину на повільно вогні. Додайте сіль, цукор, перець чорний мелений, оцет, олія, проваріть ще 30 хвилин і закатати в баночки.