Рецепт Кабачкова ікра в домашніх умовах фото

Кабачкова ікра в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Кабачкову ікру в домашніх умовах дуже просто приготувати. За смаком вона практично не відрізняється від тієї, яку можна купити в магазині.

Опис приготування:

Подрібніть всі овочі для ікри максимально дрібно. Варіть 1 час, потім додайте інші спеції, оцет і масло. Варіть ще 30 хвилин. Готову ікру розкладіть по банках і закатати ключем. Зберігайте в прохолодному місці. Хай щастить!

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Помідор - 400 грам (або 200 грамів томатної пасти)
  • Цибуля - 500 грам
  • Перець болгарський - 200 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет столовий 9% - 2-3 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне без запаху - 0, 5 склянки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 2-4 зубчиків
кабачкова ікра в домашніх умовах - фото крок 1
Підготуємо продукти для ікри.
кабачкова ікра в домашніх умовах - фото крок 2
Максимально подрібніть кабачки.
кабачкова ікра в домашніх умовах - фото крок 3
Поріжте помідор, болгарський перець і цибулю зручними шматочками для блендера.
кабачкова ікра в домашніх умовах - фото крок 4
Подрібніть.
кабачкова ікра в домашніх умовах - фото крок 5
Влийте помідорні масу в кабачкову. Перемішайте.
кабачкова ікра в домашніх умовах - фото крок 6
Варіть 1 годину на повільно вогні. Додайте сіль, цукор, перець чорний мелений, оцет, олія, проваріть ще 30 хвилин і закатати в баночки.

Схожі рецепти