Рецепт Кабачкова ікра без обсмажування фото

Кабачкова ікра без обсмажування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Болгарський перець , Кабачок
На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Подивіться, як приготувати кабачкову ікру без обсмажування. Я використовую для цього мультиварку, що дуже зручно. Там гасяться всі інгредієнти, після чого подрібнюються блендером і закочуються.

Опис приготування:

Як відомо, в кабачкової ікри міститься максимум корисних властивостей, оскільки приготовлена ​​вона тільки з овочів. Щоб скоротити час на приготування можна скористатися"розумної" технікою. В даному випадку - це мультиварка, яка приготує таку ікру дуже швидко (за один час).

  • Кабачок - 3 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль і перець чорний мелений - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Помідори - 2-3 штук
кабачкова ікра без обсмажування - фото крок 1
1. Спершу підготуємо необхідні інгредієнти. Вимийте овочі, очистіть і наріжте не крупніше кабачок, перець, помідори, цибуля, часник. Морква потріть на тертці.
кабачкова ікра без обсмажування - фото крок 2
2. У чашу мультиварки закладаємо нарізані цибулю і моркву, після чого додаємо приблизно 50 грам рослинного масла.
кабачкова ікра без обсмажування - фото крок 3
3. Додаємо нарізані кабачки і все перемішуємо. Вибираємо режим"Плов" або"Випічка" і включаємо агрегат.
кабачкова ікра без обсмажування - фото крок 4
4. Через деякий час (приблизно 20 хвилин) додаємо нарізані помідори і болгарський перець. Знову все перемішуємо і чекаємо закінчення роботи програми (у мене був обраний режим"Плов" з 60 хвилин). Солимо і приправляємо за смаком.
кабачкова ікра без обсмажування - фото крок 5
5. Коли мультиварка вимкнеться, даємо трохи постояти нашої ікрі, після чого подрібнюємо весь вміст чаші занурювальним блендером. Потім потрібно згасити ікру ще близько 10 хвилин і вже після можна її відправляти в стерилізовані банки.
кабачкова ікра без обсмажування - фото крок 6
6. Готову ікру можна їсти відразу, а можна закатати в баночки і відправити зимувати в комору.

Схожі рецепти