Рецепт Кабачки зі сметаною і часником фото

Кабачки зі сметаною і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Часник, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарніри

Кабачки зі сметаною і часником - просте, але дуже смачне і корисне блюдо. Готується воно протягом півгодини. Кабачки обсмажуються з часником і приправляються сметанним соусом. Обов'язково спробуйте!

Страви з кабачків - бюджетні, смачні і корисні. Вони виростають у великій кількості (на моїй дачі точно! ). Я їх додають в рагу, в супи, запікаю на грилі і сковороді. Одна з моїх улюблених швидких закусок - кабачки зі сметаною і часником. Сметану можна використовувати низькокалорійну, а з рослинних масел вибрати оливкова. Тоді і зайві калорії не страшні!

Як приготувати кабачки зі сметаною і часником?

1. Кабачки промийте, очистіть від шкірки і наріжте брусочками або кубиками (кубиками, якщо збираєтеся подавати як салат).

2. У сковороді на розігрітій олії обсмажте брусочки кабачків. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції. Помішуйте. Час смаження на середньому вогні - 10-12 хвилин. Нарізані кубиками кабачки обсмажити в два рази швидше.

3. Часник очистіть і пропустіть через землянку прямо в кабачки. Перемішайте.

4. До кабачків і часнику додайте сметану, перемішайте, вогонь зменшите до слабкого і дозвольте кабачкам гаситися ще протягом 8-10 хвилин.

Кабачки зі сметаною і часником готові! Подавайте як закуску або гарнір до м'ясних страв, страв з птиці. А дрібно нарізані кабачки цілком зійдуть на холодну - в якості оригінального і корисного салату.

Смачного!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Крем - 200 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Орегано (душа) - - За смаком (можна не додавати.)
Страви з кабачків - бюджетні, смачні і корисні. Вони виростають у великій кількості (на моїй дачі точно! ). Я їх додають в рагу, в супи, запікаю на грилі і сковороді. Одна з моїх улюблених швидких закусок - кабачки зі сметаною і часником. Сметану можна використовувати низькокалорійну, а з рослинних масел вибрати оливкова. Тоді і зайві калорії не страшні!

Як приготувати кабачки зі сметаною і часником?

1. Кабачки промийте, очистіть від шкірки і наріжте брусочками або кубиками (кубиками, якщо збираєтеся подавати як салат).

2. У сковороді на розігрітій олії обсмажте брусочки кабачків. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції. Помішуйте. Час смаження на середньому вогні - 10-12 хвилин. Нарізані кубиками кабачки обсмажити в два рази швидше.

3. Часник очистіть і пропустіть через землянку прямо в кабачки. Перемішайте.

4. До кабачків і часнику додайте сметану, перемішайте, вогонь зменшите до слабкого і дозвольте кабачкам гаситися ще протягом 8-10 хвилин.

Кабачки зі сметаною і часником готові! Подавайте як закуску або гарнір до м'ясних страв, страв з птиці. А дрібно нарізані кабачки цілком зійдуть на холодну - в якості оригінального і корисного салату.

Смачного!

Схожі рецепти