Кабачки зі сметаною і часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Кабачки зі сметаною і часником - просте, але дуже смачне і корисне блюдо. Готується воно протягом півгодини. Кабачки обсмажуються з часником і приправляються сметанним соусом. Обов'язково спробуйте!
Страви з кабачків - бюджетні, смачні і корисні. Вони виростають у великій кількості (на моїй дачі точно! ). Я їх додають в рагу, в супи, запікаю на грилі і сковороді. Одна з моїх улюблених швидких закусок - кабачки зі сметаною і часником. Сметану можна використовувати низькокалорійну, а з рослинних масел вибрати оливкова. Тоді і зайві калорії не страшні! 
Як приготувати кабачки зі сметаною і часником? 
1. Кабачки промийте, очистіть від шкірки і наріжте брусочками або кубиками (кубиками, якщо збираєтеся подавати як салат).
2. У сковороді на розігрітій олії обсмажте брусочки кабачків. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції. Помішуйте. Час смаження на середньому вогні - 10-12 хвилин. Нарізані кубиками кабачки обсмажити в два рази швидше.
3. Часник очистіть і пропустіть через землянку прямо в кабачки. Перемішайте.
4. До кабачків і часнику додайте сметану, перемішайте, вогонь зменшите до слабкого і дозвольте кабачкам гаситися ще протягом 8-10 хвилин.
Кабачки зі сметаною і часником готові! Подавайте як закуску або гарнір до м'ясних страв, страв з птиці. А дрібно нарізані кабачки цілком зійдуть на холодну - в якості оригінального і корисного салату.
Смачного! 
- Кабачки - 2 штуки
 - Часник - 3-4 зубчиків
 - Крем - 200 грам
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Сіль - - За смаком
 - Перець - - За смаком
 - Орегано (душа) - - За смаком (можна не додавати.)
 
Як приготувати кабачки зі сметаною і часником?
1. Кабачки промийте, очистіть від шкірки і наріжте брусочками або кубиками (кубиками, якщо збираєтеся подавати як салат).
2. У сковороді на розігрітій олії обсмажте брусочки кабачків. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції. Помішуйте. Час смаження на середньому вогні - 10-12 хвилин. Нарізані кубиками кабачки обсмажити в два рази швидше.
3. Часник очистіть і пропустіть через землянку прямо в кабачки. Перемішайте.
4. До кабачків і часнику додайте сметану, перемішайте, вогонь зменшите до слабкого і дозвольте кабачкам гаситися ще протягом 8-10 хвилин.
Кабачки зі сметаною і часником готові! Подавайте як закуску або гарнір до м'ясних страв, страв з птиці. А дрібно нарізані кабачки цілком зійдуть на холодну - в якості оригінального і корисного салату.
Смачного!