Рецепт Кабачки з фаршем в мультиварці фото

Кабачки з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Фаршировані
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачних фаршированих кабачків в мультиварці. Цей рецепт підказала мені моя мама.

Опис приготування:

1. Кабачки помити, зрізати шкірку (я не зрізала, використовувала молоді овочі), відрізати кінчики. Кожен плід розрізати на кілька частин однієї довжини (приблизно 6-7 см).

2. Тепер потрібно акуратно гострим ножем вирізати м'якоть кабачків, залишивши біля основи приблизно 0, 7 см, і виставити отримані циліндри в чашу мультиварки.

3. Ну ось, ювелірна робота закінчена, тепер залишилося заповнити наші кабачки смачною начинкою, тобто фаршем.

4. Перед цим в фарш потрібно додати дрібно рубані м'якоть кабачків і цибулю, можна додати зелень, приправити і ретельно перемішати.

5. Отриманим фаршем наповнити наші циліндри з кабачків.

6. Але це ще не все! Поріжте невеликими кубиками помідори, додайте до них сметану і тертий на крупній тертці сир, все перемішайте і розподіліть цю смачну суміш зверху на кожен кабачок.

7. Ну ось, тепер все! Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Випічка» 40 хвилин!

8. "Ось так потрібно готувати кабачки з фаршем в мультиварці! & Quot; , - сказала мені мама.

Смачного!


  • Кабачки - 2 штуки
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Кабачки помити, зрізати шкірку (я не зрізала, використовувала молоді овочі), відрізати кінчики. Кожен плід розрізати на кілька частин однієї довжини (приблизно 6-7 см).

2. Тепер потрібно акуратно гострим ножем вирізати м'якоть кабачків, залишивши біля основи приблизно 0, 7 см, і виставити отримані циліндри в чашу мультиварки.

3. Ну ось, ювелірна робота закінчена, тепер залишилося заповнити наші кабачки смачною начинкою, тобто фаршем.

4. Перед цим в фарш потрібно додати дрібно рубані м'якоть кабачків і цибулю, можна додати зелень, приправити і ретельно перемішати.

5. Отриманим фаршем наповнити наші циліндри з кабачків.

6. Але це ще не все! Поріжте невеликими кубиками помідори, додайте до них сметану і тертий на крупній тертці сир, все перемішайте і розподіліть цю смачну суміш зверху на кожен кабачок.

7. Ну ось, тепер все! Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Випічка» 40 хвилин!

8. "Ось так потрібно готувати кабачки з фаршем в мультиварці! & Quot; , - сказала мені мама.

Смачного!

Схожі рецепти