Рецепт Кабачки смажені фото

Кабачки смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування смажених кабачків з часником.

Опис приготування:

Смажені кабачки - це дуже смачна і апетитна закуска. Для смаження бажано використовувати молоді кабачки з м'якою шкіркою і насінням.

Приготування:

Вимити кабачки, очистити від шкірки, ще раз промити і нарізати скибочками завтовшки близько 1 см. Кожен шматочок трохи посолити з обох сторін. Викласти в миску і дати постояти 10 хвилин, щоб стекла рідина. Розігріти рослинне масло в сковороді. Обваляти скибочки кабачків в борошні і обсмажити в олії з обох боків до золотистого кольору. Доливати рослинне масло в міру необхідності. Перед смаженням ви можете натерти кожну скибочку кабачка пропущеним

Через прес часником або подавати готові кабачки з сумішшю сметани і часнику. Щоб приготувати її, пропустити часник через прес і змішати зі сметаною або майонезом. Посолити і розмішати з подрібненим кропом. Як варіант, можна просто змастити готові кабачки крапелькою сметани або майонезу, а потім посипати зеленню кропу.


  • Кабачків - 1 кілограм
  • Рослинної олії - 2-3 Ст. Ложок
  • Солі - 0, 5-1 чайних ложки
  • Мука - 1/4 склянки
  • Часнику - 5-6 зубчиків
  • Кріп - За смаком
  • Сметана або майонез - За смаком
Смажені кабачки - це дуже смачна і апетитна закуска. Для смаження бажано використовувати молоді кабачки з м'якою шкіркою і насінням.

Приготування:

Вимити кабачки, очистити від шкірки, ще раз промити і нарізати скибочками завтовшки близько 1 см. Кожен шматочок трохи посолити з обох сторін. Викласти в миску і дати постояти 10 хвилин, щоб стекла рідина. Розігріти рослинне масло в сковороді. Обваляти скибочки кабачків в борошні і обсмажити в олії з обох боків до золотистого кольору. Доливати рослинне масло в міру необхідності. Перед смаженням ви можете натерти кожну скибочку кабачка пропущеним

Через прес часником або подавати готові кабачки з сумішшю сметани і часнику. Щоб приготувати її, пропустити часник через прес і змішати зі сметаною або майонезом. Посолити і розмішати з подрібненим кропом. Як варіант, можна просто змастити готові кабачки крапелькою сметани або майонезу, а потім посипати зеленню кропу.

Схожі рецепти